Anabolen Kuur: Anabolenkuurtje Voorbeelden En Doseringen

Een anabolen kuur, ook wel bekend als anabolenkuurtje verwijst naar het tijdschema waarin anabole steroïden worden gebruikt. Deze termijn wordt vaak aangeduid als “On-Cycle.” Als steroïden niet worden gebruikt, wordt dit aangeduid als “Off-Cycle.” Voor het on-cyclus fase, zijn er talloze opties en stacks. “Stapels” naar de combinatie van anabole steroïden en niet-steroïde voorwerpen die tijdens het in-fase cyclus. Met honderden anabole steroïden, variërend peptide hormonen, SERM’s, AI’s, schildklierhormonen en nog veel meer, zijn er echt ontelbare mogelijk stacks. De opties zijn zo groot, kon elke stack en fietst u onderneemt volledig verschillend zijn. Echter, de meeste steroïde gebruikers comfortabel met bepaalde stacks worden; ze zullen specifieke combinaties die de beste resultaten op te ontdekken, en zij zullen de stok met die plannen.

Ongeacht de stack of fiets je loopt, zijn er algemene regels en advisements dat zal helpen om je veilig. Bijvoorbeeld, de hoofdregel van elke cyclus is dat het omvat een vorm van testosteron. De vorm van testosteron gebruikte niet van belang. Het enige dat telt is dat het lichaam heeft genoeg van deze essentiële hormoon in om goed te functioneren.

(Het gebruik van etherische testosteron niet voor vrouwelijke anabole steroïden cycli)

Beyond testosteron zijn er verschillende aanbevelingen, algemene vuistregels die de meeste stacks en cycli wordt geadviseerd om te volgen. We gaan over deze, samen met de testosteron regel in meer diepte, en daarmee zorgen voor uw succes. Door het volgen van deze regels, zult u het verhogen van uw kansen op een prettige, veilige en succesvolle steroïde cyclus, en dat is belangrijk; Immers, als het is niet veilig kunnen we op geen enkele manier noem het succes.

Eerste Anabolen Kuur

Als je nog nooit aangevuld met anabole steroïden voor, is het aanbevolen dat je de dingen zo simpel houden als je kunt. Je hebt geen idee hoe je lichaam zal reageren op suprafysiologische doses van een hormoon. Verder, u wilt beginnen met de hormonen je lichaam is al vertrouwd met, zoals testosteron. Velen zullen dit af te zien en meteen een duik nemen in grote stacks en cycli, en vaker wel dan niet dit is een schande. Het zal niet veel nodig om een ​​groot verschil te zien, en als je bekend bent met verschillende anabole steroïden geworden, overwerk heb je een beter begrip van wat het beste werkt voor je hebt. Als je begint met tal van steroïden in je cyclus, als je problemen hebt, het zal erg moeilijk om vast te stellen wat de oorzaak van het probleem te zijn. Net zo belangrijk is, kunt u een harde tijd aanwijzen die steroïden brengen u de beste resultaten te hebben. Begin eenvoudig en werk je weg omhoog.

Anabolenkuur voor Gevorderden

Zodra u een paar cycli en stapels onder je riem, ervan uitgaande dat je hebt genoten van een positieve ervaring, kunt u nu overwegen te verhuizen naar meer geavanceerde cycli. Voor veel mensen kan er geen noodzaak zijn of wensen het aantal hormonen worden gebruikt of een toename van dosis verhogen. Veel mannen zullen tevreden zijn met standaard, basic cycli, en er is niets mis mee. Een eenvoudige en matig gedoseerd testosteron cyclus kan alles wat je ooit nodig hebt, en een dergelijke cyclus zal werken voor u elke keer weer. Je lichaam is niet van plan om op magische wijze aan te passen naar de plaats waar een dergelijk plan niet meer zal werken. Ondanks dit, zullen veel mannen onvermijdelijk willen meer, en als ze succes met kleinere steroïde cycli hebt genoten, kan dit prima. Echter, grotere stacks en cycli komen met een woord van waarschuwing die we moeten bespreken.

Voor- en Nadelen

Iedere anabolen kuur heeft voor- en nadelen. Dit is ongeacht uw ervaring zal dit waar elke keer vast te houden. Terwijl een beetje simplistisch, de beste manier om ernaar te kijken is hoe meer je neemt, hoe groter de beloning, maar hoe meer je hoe groter het risico te nemen. Als risico’s te verhogen, neemt ook de behoefte aan beschermende maatregelen. Toch zal er een cut-off point te zijn; er komt een moment dat het risico voor de verhouding tussen beloning wordt ernstig scheef ten opzichte van risico, en wanneer dit gebeurt moet je zonder twijfel verliet het gebied van veiligheid.

De lijn die overgaat in de zware risico’s, waar het bestaat kan niet worden beantwoord met een one-size fits all antwoord. De anabole steroïden worden gebruikt, evenals unieke genetische respons van het individu bepaalt wanneer dit is gedaald, maar er algemene richtlijnen. Bijvoorbeeld, teneinde een verbeterd bij testosteron ontvangen, de meeste mensen zal minstens 300 mg per week van één ester testosteron verbinding nodig met 400-500 mg die veel efficiënter. Aangezien de dosering toeneemt, nemen ook de voordelen, maar doen de kans op nadelige bijwerkingen. De meeste mannen vinden 500mg per week is normaal gesproken zeer goed verdragen, en de meeste mannen kunnen verhogen voorbij dit punt tot op zekere hoogte. Veel mannen kunnen in de 750-1000mg assortiment te voeren en nog steeds gezond, maar voorbij dit punt, zullen de meeste van alle mannen vinden het risico schaal wordt ernstig uit balans. Toen we overtreffen 1g per week, kan oestrogene kwesties vaak problematisch, en veel mannen vinden het beheersen van hen uiterst moeilijk.

Duur van gebruik

Zoals een anabolen kuur verwijt naar de tijd waarin we eigenlijk aan te vullen met anabole steroïden, voor de hand liggende vraag is wat de aanvaardbare tijdspanne? Wat is het minimum voor positieve winsten en wat is de maximale hoeveelheid tijd in betrekking tot de veiligheid? Dit kan een moeilijke vraag om te beantwoorden, maar nogmaals er zijn richtlijnen die u zullen helpen veilig te blijven. Ongeacht de steroïde cycli je te voeren, ongeacht hoe basic of voorgeschoten, wordt uw plan gaat nodig hebben om uit te breiden voor een behoorlijke hoeveelheid tijd. Het menselijk lichaam houdt niet van veranderingen; zelfs indien een dergelijke verandering is in zijn beste belang het zal vechten en doen er alles aan om te verblijven in haar gewend zijn normaal. We moeten voldoende tijd voor “normale” aan verandering mogelijk te maken; we moeten een nieuwe set normaal te maken als we zijn om op te hangen op een van de meerwaarden. Maar zelfs wanneer dit gebeurt, als je buiten de cyclus voor een langere periode van tijd je gaat om een ​​deel van de winst gemaakt te verliezen; zonder de hoge instroom van aanwezig zijn om de winst die u hebt gemaakt zullen ze niet eeuwig duren ondersteunen hormonen. Winsten door het gebruik van hormonen, dit is niet nep spieren of kracht is zo echt als andere voordelen die kunnen worden gemaakt. Als je winst in kracht en grootte te maken, worden ze ondersteund door de voedingsstoffen die u verbruikt. Neem de voedingsstoffen en de steunregeling uit elkaar valt. Hormonen zijn ook belangrijk, misschien even belangrijk als voedsel. Samen met voedingsstoffen, de hormonen in je lichaam ondersteuning van uw omvang en kracht of in de natuur voorkomende of exogeen verstrekt. Neem de hormonen weg, en opnieuw heb je een support systeem verwijderd.

Om een ​​nieuwe reeks tot stand normaal zullen de meeste mensen 8 weken vindt het minimum van 12 weken worden veel efficiënter. Langer betere resultaten (in graden) verkregen, maar zal ook het risico van mogelijke bijwerkingen. Voor wie op zoek naar solide winst, terwijl de resterende zo veilig mogelijk, 12-16 weken van de werkelijke suppletie, gevolgd door een gelijke hoeveelheid vrije tijd-cyclus is de beste weddenschap. Dit is een effectief plan, en terwijl absolute veiligheid niet kan worden gegarandeerd, zal het plan dat het grootste potentieel voor een veilige ervaring draagt ​​zijn. Voor sommige mensen, afhankelijk van hun doelen, dit plan zal niet werken. Voor de hardcore elite, de echt geavanceerde steroïde gebruiker, zult u merken dat ze vaak on-cyclus veel meer dan ze zijn uitgeschakeld. Dit is de enige manier waarop dergelijke individuen kunnen de enorme kracht en omvang die ze hebben verkregen ondersteunen. Het is niet ongewoon om te zien dat deze mannen te blazen met 16-20 week cycli en alleen te stoppen voor 4-8 weken. In sommige gevallen kunnen zij niet volledig stoppen helemaal. In sommige gevallen zal zulke mensen gewoon dalen tot een lage dosis testosteron voor 4-8 weken voor het begin van een ander 16-20 week ontploffing. Op een bepaald moment zal ze waarschijnlijk loskomen alles, maar terwijl dit gebruik effectief kan hetzij houdt ook een enorm potentieel voor bijwerkingen.

Voorbeelden van een Anabolenkuurtje

Hieronder vindt u sample steroïde cycli te vinden voor alle niveaus van het gebruik, schetst voor alle doeleinden, ongeacht het doel. De Novice plannen zijn bedoeld voor beginners; Desalniettemin kan bij plannen werken zolang individu ze willen. Als je een paar beginnende cycli te voltooien, kunt u doorgaan met dergelijke plannen voor onbepaalde tijd te gebruiken. Je hoeft niet te verhuizen naar meer geavanceerde plannen. Maar voor veel mensen, zal er een tijd waarin meer gewenst is gekomen; Immers, willen meer is de menselijke natuur. Hoe weten we wanneer we klaar zijn om verder te gaan? Om deze vraag te beantwoorden, zie de onderstaande checklist:

· Novice naar Intermediate: Je hebt een paar beginnende cycli voltooid en gedaan met succes. Dit betekent dat je niet hebt last van ernstige bijwerkingen, hebben behoorlijke winsten gemaakt, maar een punt waar je een beetje meer willen hebben bereikt.

· Intermediate naar Advanced: Intermediate cycli zijn zo veel als de meeste ooit zal willen, en in waarheid, de meeste van alle ooit nodig zullen hebben. Als je niet fantastisch winsten met dergelijke plannen kunnen maken, moet u uw dieet en training opnieuw te onderzoeken. Als u verschillende tussenliggende cycli met succes hebben afgerond, een verlangen hebben om grillige niveaus van gespierdheid bereiken; een geavanceerde cyclus kan zijn in de winkel.

· Beyond Advanced: De geavanceerde steroïde cycli hieronder zijn ongelooflijk krachtig en met zich meedragen een aanzienlijke mate van risico. Echter, sommige zullen overtreffen vergevorderde plannen. Dit is niet iets dat we ooit kunnen raden, kunnen we niet dergelijke plannen aanbevelen. Maar we kunnen u vertellen of u verder gaan dan de onderstaande aangelegd vergevorderde plannen, zult u het openen van de deur naar mogelijke problemen die niet alleen potentieel ernstige, maar zelfs levensbedreigend zijn.