Anadrol, Oxymetholone Informatie

Anadrol

Anadrol is afgeleid van dihydrotestosteron en maakt het uniek van veel van zijn tegenhangers is de toevoeging van een hydroxymethyleengroep waarvoor het de enige DHT derivaat dat wordt gebruikt om bulk plaats voor het snijden maakt. Mocht je op zoek bent om uw taart te hebben en eten; anadrol zal een trouwe metgezel helemaal zijn. Als u de afmetingen van uw spieren te verhogen vlak voor een wedstrijd, dit is het een te gebruiken. Omdat Anadrol oraal, is aangepast om te kunnen door de maag en het spijsverteringsstelsel eendelig te passen. Het heeft door de lever te passeren en komen in de spieren zonder geëlimineerd door de lever. Chemisch gezien, is gemaakt in een 17-alpha gealkyleerde steroïde zin dat de 17e koolstofatoom is gewijzigd.

Oxymetholone

Het is een van de beste steroïden gebruikt voor bulk en hoewel veel steroïden kan worden gebruikt voor het omkeren van spieratrofie ziekten zoals AIDS, is een van de weinige die grote positieve effecten in het leven van de mensen met spierverzwakkende ziekten . Anadrol is de aanbevolen steroïden voor spier het verspillen van ziekten dankzij zijn snelle werk capaciteit. Men in staat om veel gewicht te krijgen in een korte tijd zal zijn en deze energie zal een lange weg te gaan om ervoor te zorgen dat patiënten een betere kwaliteit van leven. Wat betreft degenen die het gebruiken om hun spieren te pakken, zul je een toename in de grootte van uw spieren in een mum van tijd merken.
Er is een keerzijde aan het ophopen met Anadrol en dat is het feit dat je te maken zullen krijgen met veel water vasthouden in de spieren als gevolg van de aanwezigheid van oestrogeen met de inname van Anadrol. Dit kan een effect op uw sportieve prestaties, zodat u nodig hebt om de inname van Anadrol op elk gewenst moment te reguleren. Het heeft nog een nadeel van het verhogen van de bloeddruk van de persoon die ze gebruikt, vooral degene die al gebruik ze lang. Vanwege het feit dat het percentage van aromatisering met Anadrol hoog is, zul je te maken krijgen met gynaecomastie als je een man met behulp van Anadrol. Dit heeft geleid tot veel speculatie omdat is gemodificeerd om niet aromatiseert en nog steeds geconfronteerd mensen bijwerkingen veroorzaakt door oestrogeen. Blijkbaar Anadrol heeft een manier zijn om de oestrogeen receptor en dit is de reden zal men de bijwerkingen die met een veel oestrogeen in het lichaam zien.