Anavar (Oxandrolone) Kopen & Kuur Informatie

Wil je een anavar kopen om een lekkere kuur te beginnen? Wij leggen je hieronder alles uit zodat je goed voorbereid je kuur kunt starten!

Anavar (oxandrolone – C19H30O3) is een anabole steroïde die uitstekende resultaten biedt. De Anavar steroïde is een gesynthetiseerde versie van testosteron dat de spiermassa verbetert, verhoogt de kracht en snijdt lichaamsvet in combinatie met de juiste voeding en lichaamsbeweging. Vanwege de zeldzame en milde bijwerkingen van Anavar, het is een favoriet onder beginners. Hier leert u waar te Anavar kopen, hoe Anavar te nemen, en wanneer Anavar te nemen voor het beste resultaat.

Hoe werkt Anavar werk?

Anavar is zeer anabool en matig androgene, dus het helpt om kracht op te bouwen en kunnen wat spieren te behalen zonder veel nadelige Anavar bijwerkingen. Vanwege zijn lage androgene eigenschappen, het is een goede keuze, niet alleen voor degenen die willen hun kracht te verbeteren zonder veel gewichtstoename, maar ook voor vrouwen die willen een versnelde lichaam haargroei en andere vormen van mannelijkheid te voorkomen. Als voorbeeld, als je een gewichtheffer die wil om kracht te krijgen zonder zich te verplaatsen naar een andere gewichtsklasse, een Anavar stack is een goede keuze.

nl.300x250v1_53bbb57aa9206

Bovendien, als u een vrouw bent op zoek naar een veilige prestatieverbetering, Anavar te koop is een van de weinige verbindingen aanbevolen voor het vrouwelijk lichaam. Vrouwen zijn vaak op een verlies als het gaat om anabole steroïden. Immers, deze producten testosteronderivaten die meestal veel te sterk voor de vrouwelijke lichaam. Echter, kunnen vrouwen op Anavar getuigen dat het product goed werkt met zeer weinig of geen bijwerkingen. Een van de grootste zorgen bij vrouwen die anabole steroïden is virilisatie, of de ontwikkeling van eigenschappen aangetroffen bij mannen. Dat sommige steroïden onomkeerbare bijwerkingen zoals verdieping stem, kaalheid, en de groei van lichaamshaar kan veroorzaken, dit is niet het geval met Anavar.

Anavar Kuur Dosering en Waarschuwingen

Anavar doses variëren op basis van uw ervaring met anabole steroïden en uw tolerantie voor de verbinding. De juiste dosis Anavar is ook afhankelijk van de vraag of u het voor gewichtsverlies of bulk. Beginners kunnen willen een Anavar alleen cyclus proberen in eerste instantie om hun individuele toleranties te bepalen. De Anavar halfwaardetijd is acht uur, dus je moet een enkele dagelijkse dosis nemen of verdelen de dosis en neem het twee keer per dag. Vrouwen gewoonlijk beginnen met een dosis van 10 mg per dag; mensen kunnen 20 mg of 25 mg per dag in te nemen. De maximale aanbevolen dosering Anavar voor vrouwen is 40 mg per dag, en de maximale dosis voor mannen is 120 mg per dag. Vergeet niet dat deze informatie nooit zou moeten vervangen waardevolle medisch advies van uw arts
Is Oxandrolone veilig?
Voor de meeste gezonde mensen, het is. Hoewel de algemene Anavar dosering vrij flexibel, is het belangrijk om een ​​aantal zaken in acht. Uw huidige gezondheid, uw dieet, en uw niveau van de oefening speelt een enorme rol in het vermogen van het lichaam om een ​​Anavar supplement verdragen zonder gevaar. Als u een reeds bestaande hartkwaal, lever problemen, nierproblemen, of diabetes, moet je niet gebruiken Var te koop.
Anavar Bijwerkingen

Zoals elke drug of aan te vullen, zijn er een aantal bijwerkingen van Anavar in gedachten te houden. De meesten van hen zijn zeer mild en weg te gaan op hun eigen met de tijd. U kunt ook gemakkelijk dingen te verzachten, zoals vette huid en een opgeblazen gevoel met de juiste voeding en voorzorgsmaatregelen. Andere bijwerkingen en methoden van hen verzachtende zijn onder meer:

  • Leverschade (hepatotoxiciteit). Anavar filters in de lever, dus is het belangrijk de laagst mogelijke dosering gebruikt voor de kortst mogelijke tijd. Het beperken van de Anavar cyclus tussen zes en acht weken is de beste manier om hepatotoxiciteit te voorkomen.
    Hoewel Anavar voor vrouwen is ongelooflijk populair is, kan het virilisatie, of de verschijning van mannelijke kenmerken veroorzaken. haargroei, verdieping stem en zelfs mannelijke kaalheid kan leiden. Dit is de reden waarom de Anavar dosering voor vrouwen lager dan voor mannen. Wat meer is, zou een Anavar cyclus voor vrouwen niet langer dan zes weken duren.
  • Hoge bloeddruk en cholesterol. Hoewel studies tonen aan dat Anavar de bloeddruk en het cholesterolgehalte kan verhogen, de ernst van deze veranderingen hangt bijna volledig af van de levensstijl van de gebruiker. Als u het behoud van een gezond dieet en lichaamsbeweging programma, en als je verder gezond zijn, de kans op het ontwikkelen van hoge bloeddruk of cholesterol naar beneden enorm.

Anavar stacken met andere anabolen

Anavar stapels goed met verschillende andere verbindingen beschikbaar voor prestatieverbetering. Zo koppelen Anavar met testosteron is een ongelooflijke manier om spiermassa te krijgen zonder zorgen over potentieel gevaarlijke bijwerkingen. Een Anavar en Test cyclus geeft je veel ruimte om uw dosering aan te passen als dat nodig is, ook. Vergeet niet om de bijwerkingen van andere componenten in de stapel te overwegen, dat wel. Bijvoorbeeld, als je Anavar koppelen met Winstrol, kunt u ook nodig hebt om een ​​aromataseremmer zoals toe te voegen als Arimidex of letrozol aan de opbouw van oestrogeen en de bijwerkingen die het veroorzaakt te voorkomen. Anavar zelf niet aromatiseert, maar Winstrol doet. Dit is waarom het belangrijk is om altijd grondig onderzoek voordat ze het ooit overwegen het starten van een cyclus.

Nakuren met oxandrolone

Als het gaat om cyclus therapie te posten, vrouwen meestal niet iets anders dan om afbouwen hun Anavar cyclus dosering nodig. Mannen zullen hebben gehad hun natuurlijke testosteron al stilgelegd en zal moeten Clomid en / of Nolvadex te gebruiken voor een periode van 4-6 weken. Sommige mannen kiezen ook hCG in hun post cyclus therapie om sneller bijwerkingen zoals testikelatrofie keren.