Andriol (Testocaps)

ANDRIOL (Testocaps)

Andriol (testosteron undecanoaat, C30H48O3), ook wel bekend als Testocaps, is een populaire vorm van testosteron gebruikt door atleten om de macht en kracht, testosteron vervanging, en post-cyclus therapie. Het komt in capsules van 40 mg en in tegenstelling tot andere vormen van testosteron, komt niet in een injecteerbare vorm. Andriol is de perfecte keuze voor mensen die nieuw zijn op anabole steroïden en hormonale suppletie, en het biedt een uitstel van injecteerbare hormonen.

Wat is Andriol?

In wezen mondelinge testosteron, Andriol te koop biedt mannen die nieuw zijn op verbetering van de prestaties van een manier om hun testosteron niveaus in toom te houden zonder de noodzaak voor regelmatige injecties. In feite, artsen vaak voorschrijven aan mannen die lage testosteron, een aandoening waarbij het lichaam niet meer voldoende hormonen natuurlijk make. Alleen al om deze reden is het op grote schaal beschikbaar in atletische kringen. Wat meer is, in vergelijking met veel van de andere producten beschikbaar voor atleten, dit is schoon, wordt geleverd met zeer weinig bijwerkingen bij voorzichtig gebruikt en biedt een hoge kwaliteit van de resultaten die duren.

Als gevolg van orale toediening Andriol’s, het heeft een zeer lage biologische beschikbaarheid. Dit betekent dat voor elke pil u, slechts een fractie van het werkzame bestanddeel zijn weg in de bloedbaan. In tegenstelling tot andere orale steroïden, Andriol heeft een oliebasis, die helpt overleven zijn aanvankelijke doorgang door de lever en vermindert de algehele hepatotoxiciteit. In de gezondheidszorg, schrijven artsen een dosis op basis van de biobeschikbaarheid en de hoeveelheid van het hormoon wordt naar de bloedstroom van de patiënt te voeren. In diezelfde lijn, atleten die willen de hoeveelheid vrije testosteron in hun lichaam te verhogen, waardoor kracht, uithoudingsvermogen en spiermassa te verbeteren, moeten meer.

Andriol Kuur Doseringen En Waarschuwingen

De juiste dosering Andriol voor u hangt af van de vraag of u het product te gebruiken voor testosteron vervanging of voor bulk. Artsen die testosteron capsules aan hun patiënten voorschrijven vaak adviseren een dosis tussen 40 mg en 120 mg per dag. Gewoonlijk men beginnen aan de bovenkant van 120 mg per dag gedurende enkele weken, en dan terug tot ongeveer 40 mg als onderhoudsdosis. Sporters die Andriol gebruiken om lage T symptomen tijdens hun steroïde cycli te voorkomen gebruiken vaak dezelfde dosis.
Omgekeerd, als je van plan bent om testosteronundecanoaat pillen voor bulk, zult u een veel hogere dosis nodig hebben. Studies tonen aan dat doseringen tot 240 mg per dag zijn relatief veilig, hoewel de meeste atleten vereisen aanzienlijk meer winst te zien. Sommige forums suggereren dat 500mg per dag biedt een merkbare verbetering van de prestaties, maar op dit hoge dosis Andriol TC, de risico’s zijn duidelijker.
Geen van de hier verstrekte informatie moet advies vervanging van uw arts of zorgteam. Als u een medische noodzaak voor Andriol, nooit uw dosis verhogen of verlagen zonder eerst te spreken met uw arts.

Andriol Bijwerkingen

Een van de belangrijkste redenen waarom atleten liever Andriol voor testosteron onderhoud en post cyclus therapie heeft te maken met de relatief lage optreden van bijwerkingen bij een verantwoorde manier gebruikt worden. Enkele mogelijke bijwerkingen met manieren om ze te beperken omvatten:
Oestrogeen conversie. Alle vormen van testosteron converteren naar oestrogeen in het bloed. In feite, hoe meer vrije testosteron in je bloedbaan, hoe meer conversie je moet verwachten. Bijwerkingen zijn testikelatrofie, gynaecomastie, stemmingsproblemen, en een opgeblazen gevoel. Aromataseremmers als Clomid, Arimidex of Nolvadex kan dit voorkomen.
Androgene effecten. Androgene bijwerkingen optreden bij alle vormen van testosteron. Deze omvatten versnelde mannelijke kaalheid, vette huid, acne, en versnelde lichaam haargroei. Deze bijwerkingen zijn afhankelijk van uw genetische aanleg, echter.
Hart problemen. Extra testosteron in welke vorm kan een stijging van slechte cholesterol veroorzaken samen met een daling van goede cholesterol. Tijdens relatief korte cycli, is dit geen probleem. Echter, met een grote hoeveelheid exogeen testosteron gedurende een lange periode, de effecten zorgwekkend. Zorg ervoor dat omega-vetzuren te nemen in uw dieet regelmatig, en alleen wat u nodig heeft voor een zo kort mogelijke termijn.
Testosteronproductie onderdrukken. Het gebruik van Andriol onderdrukt de natuurlijke productie van testosteron. Wanneer het eiwit receptoren zijn vol, je lichaam niet langer nodig heeft om het hormoon uit eigen beweging te maken. Om deze reden, moet u uw dosis aan het einde van je cyclus taps tijdens de post-cyclus therapie aan potentieel vervelende bijwerkingen zoals libido veranderingen, vermoeidheid en stemmingswisselingen af ​​te weren.

Stacks

Aangezien Andriol is een orale vorm van testosteron, dat stapels goed met bijna alle anabole steroïden die er zijn. In feite, atleten moet testosteronsuppletie tijdens de cycli om de symptomen van lage T. Andriol toevallig een van de mildste en meest beschikbare vormen van testosteron, en het feit dat het niet ingebrachte vereist maakt het zelfs voorkomen aantrekkelijker.
De meeste atleten stapel met vulstoffen en snijden steroïden. Deze omvatten Trenbolone, Deca Durabolin, Winstrol, en anderen. Het stapels zelfs goed met Dianabol, dat is een zeer krachtige anabole steroïde. Overwegende dat vele forums adviseren tegen het nemen van eventuele andere orale verbinding met Dianabol vanwege het potentieel voor levertoxiciteit, heeft Andriol niet filteren door middel van de lever dankzij zijn oliezuur basis. Dit maakt het een veilige – en vaak beter – stack met Dianabol, vooral voor mensen die niet genieten van regelmatige injecties.

Andriol Kuuropties

Een Andriol orale steroïde cyclus is heel flexibel te wijten aan de relatieve veiligheid van de verbinding. Er zijn veel effectieve combinaties die er zijn, en ze zijn onder andere:
Andriol, Trenbolone, en Anavar
Andriol, Dianabol, en Primobolan
Andriol, Equipoise en Trenbolone
Andriol en Equipoise
Voor zover cyclus lengtes gaan, het beperken van uw Andriol intake tot maximaal acht weken is een goede vuistregel. Dit helpt afweren cardiovasculaire symptomen, en het vermindert de tijd die het kost je lichaam om de productie van testosteron op zijn eigen opnieuw te beginnen. Kon stretch een bulk cyclus uit een periode van wel 24 weken, maar beperken het gebruik van elk van de verbindingen. Bijvoorbeeld in een Andriol en Equipoise cyclus, neem Andriol voor de eerste acht weken en dan equipoise voor de laatste twee tot vier.

Nakuur voor Andriol

Andriol of testosteronundecanoaat, is een populaire mondelinge compound voor bodybuilders die willen om de symptomen van lage T tijdens de anabole steroïde cycli te voorkomen. Zeer weinig mensen gebruiken het alleen voor de verbetering van de prestaties, en degenen die zelden nodig hebben elke vorm van post-cycle therapie buiten de anti-oestrogeen verbindingen. Echter, als je ervoor kiest om Andriol te combineren met een meer potente anabole steroïden zoals Deca Durabolin of Trenbolone, zal je nodig hebt om je lichaam te beginnen met de productie van testosteron op zijn eigen opnieuw nadat u die verbindingen te stoppen. PCT omvat meestal 40 mg Nolvadex of 150 mg Clomid per dag gedurende 4 tot 6 weken – taps toelopend naar het einde. Veel mannen ook voor kiezen om hCG te gebruiken om hen te helpen sneller te herstellen als goed.