Boldenone (Boldenon) Equipoise Informatie

Boldenone

Boldenone, ook wel bekend onder de merknamen Equipoise & Ganabol is van oudsher een veterinaire steroïden, maar voor enige tijd is ook beschikbaar zijn als een UGL menselijk voorbereiding.

In het verleden was de voornaamste reden voor het gebruik boldenone was het gemakkelijk de beschikbaarheid als een Mexicaanse diergeneeskundig gebruik. Momenteel grotendeels er weinig specifieke reden Equipoise gebruiken op een anabole steroïde cyclus. Er is niets dat het anabolically dat Masteron, Primobolan, Deca, of trenbolonacetaat niet zal doen doet. In termen van bijwerkingen, ook heeft het geen voordeel ten opzichte van Masteron of Primobolan, tenzij men af ​​en toe een neveneffect van de toegenomen eetlust, of de bijwerking van haar matige conversie naar oestrogeen begeert. Dit kan handig zijn als er geen andere aromatiserende steroïde wordt gebruikt.

Effectiviteit van boldenone

Dit is niet bedoeld om de verbinding kleineren: het zeker kan goed gebruikt in een steroïde cyclus worden gebracht. De sterkte (kracht per milligram) is vergelijkbaar met de meeste andere injecteerbare steroïden, maar minder dan die van trenbolon en dus bijvoorbeeld toevoeging van 400 mg / week is een aanzienlijke stimulans voor de meeste cycli. Anders, als vervanging voor boldenone andere injecteerbare dit kan worden gedaan op een milligram voor milligram basis.

Halfwaardetijde van boldenon

Een ernstig nadeel van boldenone is de lange halfwaardetijd, wat waarschijnlijk ten minste 12 dagen. Dit resulteert in een langere periode na de laatste injectie gedurende welke niveaus niet hoog genoeg voor een optimale anabolisme, noch laag genoeg om zich weer te herstellen. Een oplossing voor dit probleem is het gebruik Equipoise slechts het eerste deel van een cyclus.

Frontloaden tijdens een boldenon kuur

Een ander effect van de lange halfwaardetijd is dat om redelijk snel effect te bereiken, is een groot frontloading- nodig. Ik stel voor dat de eerste injectie een bedrag gelijk aan 1,7 zijn – 1,8 keer het bedrag dat per week wordt gebruikt, vermeerderd met het bedrag van de gebruikelijke injectie. Dus als bijvoorbeeld de lopende dosering zal 200 mg twee keer per week, op de eerste dag van de frontloading- moet ongeveer 900 mg zijn.
De meeste doen dit niet, met als gevolg dat ze ervaren weinig ingang van Equipoise pas vele weken in de cyclus. Om deze reden is het op grote schaal beweerd dat Equipoise cycli moeten lang te zijn of anders worden ze niet werken, maar dit is echt niet zo. In plaats daarvan is het probleem niet vervroegen, of niet voldoende fronload.
Een andere oplossing is om de propionaat ester, die nu een beperkte beschikbaarheid in poedervorm gebruikt.

Boldeonde bijwerkingen

Boldenon wordt gemetaboliseerd door aromatase aan estradiol, maar in mindere mate dan testosteron. Het wordt ook gemetaboliseerd door 5-AR enzym, in dit geval 17b-hydroxyandrost-1-een-3-on, maar vaak onterecht “1-testosteron” en soms dihydroboldenone. potentie Dit molecuul is vergelijkbaar met die van boldenon, zodat het molecuul is noch versterkt of gedeactiveerd door de 5-AR enzym en derhalve metabolisme onbelangrijk.

Stacken van equipoise met andere steroïden

Boldenone kan worden gebruikt in een aantal interessante mogelijkheden, bijvoorbeeld in combinatie met trenbolonacetaat een lagere dosis trenbolon mogelijk met behoud van gelijke anabole werking en leveren van een benodigde hoeveelheid aromatiserende steroïde. Het kan ook in combinatie met Masteron of Primobolan, in plaats van testosteron, in self-voorgeschreven HRT. Het voordeel zou verminderde productie van DHT. Maar dit gebruik moet nog veel worden onderzocht.
Maar in het algemeen, voor de meeste Equipoise is niet een eerste gesprek anabole steroïde. Niet voor reden geen echte mist, maar simpelweg omdat er andere keuzes die in het algemeen zal zo goed werkt voor de algemene cyclus plan.