Deca Durabolin

DECA DURABOLIN

Deca Durabolin, vaak gewoon “Deca”, is een merknaam voor nandrolon (C28H44O3), een anabole steroïde die de prestaties verbetert door het stimuleren van kracht en uithoudingsvermogen, het verminderen van spiervermoeidheid, en aanzienlijke verhoging spiergroei. Het biedt enorme winsten na verloop van tijd met relatief weinig bijwerkingen bij een verantwoorde manier gebruikt worden. Dankzij het brede scala van effectieve doses, de meeste mensen verdragen het goed.

Wat is Deca Durabolin?

Deca Durabolin is een zeer anabole steroïde met zeer weinig androgene eigenschappen, wat betekent dat het zorgt voor een uitstekende winsten met zeer weinig ongewenste bijwerkingen bij een verantwoorde manier gebruikt worden. Dit buiten het seizoen compound gewicht niet zo snel als sommige anderen toe, en heeft een relatief lange halfwaardetijd aangezien blijft vrijkomen in het lichaam gedurende een periode van drie weken. Sommige steroïden toe te voegen snel gewicht, maar veel van dat gewicht is water. Deca Durabolin resultaten zijn verschillend. De voordelen komen langzamer, maar ze zijn van hogere kwaliteit. Om het langzaam werkende aard van Deca te compenseren, veel bodybuilders kick-start van hun fietsen met een sneller handelen verbinding zoals Dianabol.

Deca Durabolin te koop komt in injecteerbare vormen, pillen en vloeistoffen. Omdat de pillen en capsules langer werkte en minder biobeschikbaar meeste bodybuilders voorkeur injecties. Met de injecteerbare vorm, is geen van de potentie verloren tijdens de spijsvertering en je kunt betere resultaten milligram voor milligram bereiken. Wat meer is, want dit is een trager-werkende verbinding dan sommige anderen, zult u niet de ervaring van de plotselinge “rush” dat andere steroïden kan veroorzaken.

Deca Durabolin Kuur dosering en waarschuwingen

Deca Durabolin 300 is het populair vertrekpunt voor bodybuilders tijdens de bulk cycli, zoals de voordelen en winsten zijn merkbaar bij deze dosis. Echter, veel mensen vinden dat 400mg per week is de perfecte dosering als het evenwicht tussen de voordelen en risico’s. Niemand mag meer gebruiken dan 600mg per week. Tijdens een snijden fase, moet u deze dosis drastisch te verminderen. Tijdens een snij-cyclus, mannen vaak mee dat ze het gevoel vermoeid en zwak. Het toevoegen van een lage dosis van Deca kan totale energie-niveaus te verbeteren en u helpen zich beter voelt, terwijl je snijden.
Deca dosering varieert sterk van persoon tot persoon, en wat men bodybuilder tolereert, kan een ander te vinden om te veel. Taps toelopend uw dosis geleidelijk zal u helpen uw eigen optimale dosis te ontdekken. Begin met 200 mg per week de eerste week, en geleidelijk aan werk je weg omhoog van week tot week. Een Deca-only cyclus is het beste als het gaat om het bepalen van uw vermogen om deze verbinding te tolereren. Niets van deze informatie moet waardevol medisch advies te vervangen van uw arts of zorgteam.

Nandrolon Bijwerkingen

Nandrolon bijwerkingen variëren van persoon tot persoon, en ze kunnen toenemen, samen met de dosis bedragen. U kunt verschillende stappen ondernemen om de risico’s, zoals het opnemen van waardevolle aanvulling (anti-oestrogenen, anti-hypertensieve medicatie en diuretica) en het houden van een dicht oog op uw dieet en workout routine te beperken. Naar aanleiding van de richtlijnen voor verantwoorde dosering is noodzakelijk, evenals. Enkele bijwerkingen omvatten:

  • Hoge oestrogeenspiegel. Deca Durabolin niet zo snel aromatiseert vele andere populaire anabole steroïden, maar veroorzaakt nog een opgeblazen gevoel en waterretentie. Meer vocht in het lichaam veroorzaakt het hart om harder te werken, hetgeen leidt tot hoge bloeddruk. Teveel aan oestrogeen veroorzaakt symptomen zoals stemmingswisselingen en zelfs gynaecomastie. U kunt deze risico’s volledig teniet doen door het opnemen van een aromataseremmer zoals Clomid of Nolvadex in je cyclus en diuretica toe te voegen als dat nodig is. Als ze het werk niet goed doen doen dan een AI, zoals Arimidex is de volgende lijn van verdediging, hoewel is erger voor cholesterol.
  • Androgene effecten. Deze omvatten versnelling van mannelijke kaalheid, milde tot ernstige acne, en een uitgesproken toename in het lichaam van de haargroei. Deze bijwerkingen hebben veel te maken met genetica; die zonder een genetische aanleg kan ze helemaal niet opmerken.
  • Cardiovasculaire effecten. Helaas, studies tonen aan dat Deca Durabolin slechte cholesterol en lagere goede cholesterol op hetzelfde moment kan verhogen. Om dit risico te beperken, live een cholesterol-vriendelijke levensstijl. Let op wat je eet, voeg Omega-3 vetzuur supplementen, en zorg ervoor om regelmatig te oefenen.
  • Testosteron onderdrukking. De meeste anabole steroïden stunt testosteron productie, dus het is belangrijk om aan te vullen in uw hele cyclus. Elke vorm van testosteron zal doen, met testosteron propionaat en enanthate het meest populair zijn. Veel mensen verkiezen enanthaat vanwege de langere halfwaardetijd, waardoor minder frequente dosering.
  • Virilization doet zich voor wanneer de vrouwen te ontwikkelen mannelijke kenmerken. Dit is ongelooflijk vaak voor bij vrouwelijke anabole steroïde gebruikers. Vergeet niet dat vrouwen niet testosteron en zijn derivaten als mannen tolereren, en ze moeten minder krachtige producten te gebruiken voor het snijden of het ophopen. Als zodanig, moeten vrouwen niet kopen  nandrolon sinds betere, veiligere keuzes bestaan ​​voor het vrouwelijk lichaam.
  • Gemeenschappelijke injectie effecten. Als u een Deca Durabolin injectie kiest, kunt u pijn, jeuk of roodheid op de injectieplaats.

Deca Durabolin Stacken met andere anabolen

Deca Durabolin nandrolon decanoaat stapels goed met een aantal andere producten. Vaak hebben ze een synergistisch effect, wat betekent dat kleine doses van twee producten kunnen gebruiken om uitstekende voordelen genieten met een verminderd risico op bijwerkingen. Het product dat u kiest als een stapel is afhankelijk van of u wilt spieren toe te voegen of te snijden vet, als goed.
Deca en testosteron is een klassiek paar. De twee werken heel goed samen om winsten te produceren en te houden dingen zoals een laag libido en gebrek aan energie bijwerkingen op de baai. De meest populaire cyclus lengte is 10 weken, en de meeste bodybuilders de voorkeur aan een lange estered vorm van testosteron, zoals Test Cypionate of Test Enanthate. De gemiddelde doses voor deze stack is 600mg van testosteron en 200mg van Deca Durabolin per week. Houd in gedachten dat deze combinatie snel kan toenemen bloedlipiden niveaus, wat leidt tot hoge cholesterol. Als dit gebeurt, probeer lagere doses van elke verbinding en verkorting van de cyclus lengte.
Voor het snijden, overweeg stapelen met Winstrol of Anavar. Beide verbindingen zijn uitstekend voor harde vetten, maar sommige bodybuilders zeggen dat ze meer energie en uithoudingsvermogen tijdens deze cycli nodig. Een kleine dosis van Deca Durabolin tijdens een snij-cyclus niet per se toe te voegen spier, noch snijden vet. Het werkt gewoon om de hoge kwaliteit van de spiermassa die u al hebt bereikt, terwijl u te voorzien van een optimaal niveau van energie te behouden. Voor bulk, overweeg dan het stapelen van Deca met Dianabol. Dit is een van de meest populaire prestatieverbetering stapels in de wereld omdat de twee beste synergetische relatie. Het duurt minder van elke verbinding om de uitstekende resultaten, waardoor het risico van bijwerkingen van beide producten vermindert ervaren.

Deca Durabolin Kuurinformatie

Hoewel veel mensen geloven dat Deca Durabolin pillen of injecties zijn alleen voor bulk, dit is verre van waar. Veel atleten vinden dat een Deca Durabolin injectie regime tijdens het zagen cycli is ook heel effectief. Tijdens een snij-cyclus, atleten dieet en lichaamsbeweging om lichaamsvet te verminderen. Helaas, dit dieet en lichaamsbeweging leidt vaak tot vermoeidheid en een gebrek aan uithoudingsvermogen, als goed. Zoals hierboven vermeld, aan te vullen met een lage dosis van Deca Durabolin tijdens een cutting fase kan energie en uithoudingsvermogen toe te voegen, waardoor het helpen van het snijden van verbindingen zoals Winstrol beter werken.
Safe cyclus lengtes bereiken 18 weken met dit product, maar hoe meer je neemt, moet de kortere uw cyclus. Bijvoorbeeld, als u slechts 300 mg per week, een 18-weeks cyclus veilig is. Omgekeerd, als u liever een hogere dosis, kunt u uw fiets te beperken tot slechts 12 weken. Dit helpt afweren enkele van de potentieel ongewenste Deca Durabolin effecten, zoals de lange termijn hart- of nierproblemen.

Nakuren op Deca

Na een Deca Durabolin cyclus, testosteronsuppressie is een probleem. Nandrolon bindt aan dezelfde receptoren als testosteron wezen tricking het lichaam wordt gegeven dat voldoende testosteron bestaat wanneer er eigenlijk geen. Vanwege dit, moet je post-cycle therapie, of PCT plannen, zeer zorgvuldig om te helpen je lichaam te beginnen met de productie van testosteron in zijn natuurlijke niveaus weer. Je moet alleen plannen voor PCT als u off-cyclus voor 12 of meer weken. Proberen om alleen je natuurlijke testosteron productie op te voeren om het te sluiten weer naar beneden kort daarna veroorzaakt meer stress je lichaam.
De meeste van de tijd, een anti-oestrogeen supplement als Clomid of Nolvadex is alles wat u nodig heeft. In andere gevallen, vooral na lange cycli of hoge dosis cycli, kunnen bodybuilders hCG op te nemen in hun post-cycle therapie om testikelatrofie, verlies van libido, en andere bijwerkingen van een lage testosteron te bestrijden. U moet uw PCT starten zodra de meeste van de Deca uw systeem heeft verlaten, en aangezien deze steroïden heeft een halveringstijd van zes dagen, moet je PCT begint op de 10e dag. Neem Clomid bij 150 mg per dag of Nolvadex 40 mg per dag gedurende 10 tot 14 dagen. Als u wilt hCG gebruiken, start deze op de 10e dag. Gebruik het voor 10 dagen in een dosis tussen 500iu en 1000iu per dag. Dan stop de hCG en start uw Clomid of Nolvadex gedurende 10 tot 14 dagen in het hierboven vermelde doses.