Dianabol | Dianabol Kuur | Dianabol Kopen

Dianabol (methandrostenolone, C20H28O2), vaak genoemd Dbol, is een orale anabole steroïde dat enorme winsten in zeer korte periodes biedt. Het is veruit een van de meest voorkomende steroïden onder de die-hard bodybuilders. In tegenstelling tot andere steroïden, deze is in de eerste plaats een oraal product. Dankzij deze mannen die liever vermijden injecties door angst of ongemak een krachtig alternatief.

Dianabol Profiel: Wat is Dianabol?

Dianabol pillen zijn zeer anabole en matig androgene, dus ze hebben een enorm effect op proteïne metabolisme. Omdat Dbol koop stimuleert de synthese van eiwitketens en laat eiwitten op te bouwen in en rond de weefsels is een favoriet als het gaat om bulk toe te voegen. Hoewel het waar is dat een deel van de winsten zijn het resultaat van water gewicht, Dianabol steroïden ook pure spiermassa toe te voegen zonder veel vet.
Dianabol beoordelingen zijn meestal positief, met zelfs ervaren gebruikers te draaien om het herhaaldelijk voor zijn ongelooflijke energie leverende en spieropbouwende eigenschappen. Hoewel er enkele Dianabol bijwerkingen van zorg, de meeste zijn mitigatable de juiste supplementen en een gezonde voeding. Omdat het zo ongelooflijk krachtig, maar gemiddelde tot gevorderde anabole steroïde gebruikers moet cyclus met Dianabol orale.

Dianabol dosering en waarschuwingen

Er zijn twee manieren om orale Dianabol kopen. Het komt in een Dianabol 10 mg tablet en een 25 mg tablet voor de meer gevorderde gebruiker. Dit is een van de meest potente steroïden die er zijn, milligram voor milligram, dus je moet uw dosis titreren heel voorzichtig de eerste keer dat je het gebruikt. Als een beginner, een 10 mg dagelijkse dosis is een geweldige plek om te beginnen, en kunt u ofwel neem het allemaal in een keer of splitsen in een dosis van 5 mg genomen tweemaal per dag. De meeste mannen de voorkeur aan de splitsing dosis, omdat de Dianabol halfwaardetijd is slechts ongeveer vier uur, dus laat het systeem snel. Als je dit goed verdragen, dan voel je comfortabel om je op te werken tot maar liefst 25 mg per dag. Verhoging van de dosis van 5 mg per dag om uw tolerantie te beoordelen.
Meer ervaren gebruikers kunnen ervoor kiezen om een ​​hogere Dianabol dosis te gebruiken; het veilig tot 50 mg per dag. Houd in gedachten dat meer dan Dianabol 50 biedt geen verder voordeel wat betreft de verbetering van de prestaties of anderszins, en het verhoogt het risico op het ontwikkelen van de negatieve effecten van Dianabol. Sommige van deze effecten kan permanent zijn, dus het is best om het zekere voor het onzekere. Niets van deze informatie moet het advies van uw arts of zorgverlener te vervangen. Volg je altijd bestellingen arts op het gebied van medicijnen, voedingssupplementen, en doses.

Dianabol bijwerkingen

De bijwerkingen van Dianabol variëren sterk afhankelijk van de individuele tolerantie, de dosering, en je stack keuzes. Voor het grootste deel echter gezond en fit mensen meestal Dbol heel goed verdragen. De twee meest voorkomende Dianabol bijwerkingen voor mannen komen uit de hoge oestrogeen succespercentage. Bijna alle gebruikers last hebben van een opgeblazen gevoel en ongemak, en sommige mannen te ontwikkelen gynaecomastie, of vrouwelijk borstweefsel. Om deze te voorkomen, moet zeker een aromataseremmer te nemen in uw Dianabol cyclus. Wat meer is, een opgeblazen gevoel verhoogt de bloeddruk als gevolg van de extra vocht in het lichaam. Om dit tegen te gaan, kunt u veel diuretica over de toonbank te vinden.
Dianabol te koop is altijd hepatotoxische, en een zeer hoge mate. Om deze reden, mensen met aandoeningen die de lever aantasten, de nieren of de blaas mag niet gebruiken. Er is geen echte manier om leverschade met dit produkt, hoewel men aangemoedigd om alcohol te vermijden en paracetamol twee weken vóór, tijdens en vier weken na de cycli. Deze verhoging van de snelheid van de schade aan de lever, die onomkeerbaar kunnen zijn. Je moet ook rekening lever bescherming supplementen en drink veel water.
Andere vaak voorkomende bijwerkingen die de neiging hebben om weg te gaan op hun eigen loop van de tijd zijn hoofdpijn, slapeloosheid en maagklachten. Als een van deze hinderlijk geworden of niet weg te gaan na de eerste week van de behandeling, kan je lichaam niet goed verdragen Dianabol. U kunt difenhydramine proberen slapeloosheid en neem Dianabol met voedsel als het veroorzaakt maagklachten.

Dianabol Kuur

Terwijl Dianabol alleen cycli zijn vaak voor, de meeste mensen ervoor kiezen om hun Dianabol orale steroïden te koppelen met andere verbindingen, niet alleen om hun atletische prestaties te verbeteren, maar ook om zichzelf gezond te houden. Aromataseremmers zijn belangrijk stapels sinds Dianabol converteert naar oestrogeen na verloop van tijd, en testosteron is noodzakelijk omdat je lichaam zal stoppen met de productie van testosteron op natuurlijke wijze tijdens je cyclus.
Voor zover stapelen Dbol met andere steroïden betreft, zijn er een paar opties. Hoewel testosteron is de meest populaire keuze, kunt u veilig koppelen Dianabol met andere anabole steroïden tot op zekere hoogte. De meest populaire Dianabol stack Deca Durabolin aangezien de twee werken ongelooflijk goed samen. Wat meer is, terwijl veel bodybuilders de neiging om toleranties voor bepaalde steroïde combinaties te ontwikkelen, Deca en Dbol werken goed elke keer dat je ze gebruikt.

Er zijn een paar basisregels als het gaat om een ​​goede Dianabol cyclus. Ten eerste moet je nooit koppelen Dianabol met een andere orale anabole steroïde. Zoals gezegd, Dianabol is hepatotoxische, zodat het gebruik ervan naast een andere hepatotoxische verbinding verergert de kans op schade aan de lever. Onderzoek uw opties zorgvuldig en zorg ervoor dat je cyclus is niet bevorderlijk voor buitensporige schade aan de lever. Kijk bijvoorbeeld naar Sustanon-250. In een acht weken durende cyclus zou u 10 mg Dianabol twee maal per dag voor een totaal van 20 mg per dag, maar alleen voor de eerste vier weken. Dan zou je ook 500 mg Sustanon-250 per week te gebruiken voor de gehele acht weken. Dit biedt een uitstekende basis voor een uitstekende winsten tot 15 pond in twee maanden.
Vervolgens moet je cyclus lengte rechtstreeks verband houden met de dosering. Als u ervoor kiest om Dianabol 10 mg per dag in te nemen, bijvoorbeeld, kun je het voor maximaal 12 weken. Omgekeerd, als je de maximale dosis van 50 mg per dag te gebruiken, je cyclus mag niet langer zijn dan zes weken lang. Neem altijd een pauze tussen de cycli, gelijk aan de cyclus lengte, ook. Bijvoorbeeld, als u Dianabol gebruiken voor zes weken, neem dan een zes weken durende pauze (minstens) voordat u het opnieuw gebruikt.

Dianabol PCT (Nakuur)

Dianabol is een krachtige, snelwerkende steroïde dat natuurlijke testosteron productie stopt in zijn tracks. Vanwege dit, als je cyclus eindigt, moet u op te nemen post-cyclus therapie om te helpen uw lichaam beginnen met het maken van testosteron op zijn eigen weer. De meeste bodybuilders Clomid of Nolvadex uitsluitend gedurende 4 tot 6 weken bij doses van 150 mg of 40 mg respectievelijk – halvering van de dosis gedurende de laatste twee weken. Als je een hoge dosis Dianabol gebruikt tijdens je cyclus, of als u het duurde langer dan acht weken, kunt u profiteren van hCG vooraf, waarbij uw lichaam priemgetallen voor Clomid of Nolvadex.