Halotestin (Fluoxymesterone)

Halotestin (Fluoxymesterone)

Als het gaat om brute kracht, zijn er zeer weinig anabole steroïden zo krachtig, en terwijl krachtig inderdaad, wordt het zelden gebruikt door vele prestaties te verbeteren. Het meest aangetroffen onder concurrerende bodybuilders, power lifters en andere kracht atleten, het hormoon we bedoelen is niemand minder dan Halotestin. Hoewel enorm krachtig, de reden waarom zo veel schuwen Halotestin is omdat het een van de meest giftige anabole steroïden op de markt. Halogeen, zoals het meest bekend veilig kan worden gebruikt, maar alleen voor korte periodes mag alleen worden gebruikt door mensen met veel anabole steroïden ervaring. In ieder geval, laten we eens een kijkje op deze krachtige hormoon en laat u beslissen of er een toepassing voor je.

Halotestin Basics:

Een afgeleide van testosteron, bestaande uit de actieve steroïde hormoon Fluoxymesterone, Halo draagt ​​een massale anabole en androgene cijfer; 1900 en 850 respectievelijk. Testosteron draagt ​​ratings van 100 in beide categorieën en is nu al een buitengewoon krachtige hormoon in zijn eigen recht, vanaf de ratings alleen kan je beginnen te zien hoe krachtig Halotestin werkelijk is. Hoewel Halo draagt ​​een androgene rating van 850, het geen androgene eigenschappen ook weer, en hoewel een testosteronderivaat, vertaalt meer een derivaat dihydrotestosteron actie; hoewel in een sterk gevoel.
Anabole steroïde dat helemaal niet aromatiseert, wat werkelijk Halotestin scheidt van de rest van het pakket is in zijn vermogen om hemoglobine te verhogen en de structuur en de massa van rode bloedcellen door de werking correleren met erythropoëtine. Door middel van dit vermogen, die te vullen met Halo kunnen verwachten hun kracht om te gaan door het dak, en we praten over een verhoging van de kracht die kan soms bovenmenselijke lijken. Nee, deze kleine orale steroïden zal niets doen voor de massa helemaal niet, maar wat er ontbreekt in de massa gebouw categorie maakt het voor in kracht.

Wanneer kuren met Halotestin?

Er zijn twee keer in, die de prestaties te verhogen Halotestin suppletie gunstig zou kunnen vinden; voordat een sterkte gebeurtenis of een bodybuilding wedstrijd. Voor de sterkte sporter, het voordeel is duidelijk; aan te vullen met Halotestin een paar weken voor de wedstrijd en je zult sterker zijn; mooi gesneden en droog. Voor de concurrerende bodybuilder, directe kracht is niet echt van de zorg; maar het is handig als het gaat om het duwen door de laatste dagen van een dieet. Sommige concurrerende bodybuilders zal aanvullen met Halo vlak voor een show om hen te helpen door te drukken die laatste weken als ze grondig zijn verslagen, maar de belangrijkste reden dat ze een aanvulling is voor de directe lichaamsbouw effect. Door het werkingsmechanisme, kan Halotestin een zeer mooie verharding effect te verschaffen, maar je moet uiterst mager om te profiteren van deze eigenschap zijn. Als u een laag van lichaamsvet nog in het spel dat het niet gaat om een ​​groot verschil maken, en als we zeggen dat je nodig hebt om op een laag lichaamsvet bedoelen we het. Om te profiteren van deze eigenschap, moet u ongeveer 6% lichaamsvet of lager; hoe lager hoe beter.

Het gevaar van Fluoxymesterone

Omdat het de kracht zo dramatisch te verhogen, zou je denken dat veel meer atleten zou vullen met Halotestin, maar het mogelijke gevaar van deze steroïden houdt ze op afstand. Zoals de meeste orale anabole steroïden, Halotestin behoort tot de C17-aa familie, en als zodanig is toxisch voor de lever. Terwijl alle C17-aa anabole steroïden zijn toxisch voor de lever, de gemeenschappelijk anabole steroïden op de markt Halo is de meest toxische en zo enorm. Om deze reden, veel uit de weg, maar als je besluit aan te vullen moet je per se uw tijd van het gebruik te beperken. De lever heeft opmerkelijke verjongende mogelijkheden, en terwijl leverenzymspiegels zal toenemen met Halo te gebruiken, als je verantwoordelijk bent, aan te vullen voor een zeer korte periode van tijd en vermijd alle andere activiteiten die de lever van stress moet je wel goed kan veroorzaken. Als om welke reden je besluit aan te vullen met Halo, is het noodzakelijk je vermijd alle alcoholgebruik en waarbij medicijnen over de toonbank mogelijk. Veel over de toonbank drugs zijn veel meer giftig voor de lever dan anabole steroïden, en met Halotestin reeds in het spel is, zou dit gewoon te veel schade veroorzaken.

Totaal Gebruik – Dosing & Duur:

Als u besluit om te vullen met Halotestin, een zeer snelwerkende anabole steroïden, zal je 2 weken gebruik te vinden naar de minimale tijd voor een echte voordeel met 4 weken worden de absolute max als je veilig te blijven. Slechts 10 mg per dag zal drastisch verhogen van uw kracht, maar veel vaker is een dosering van 20 mg per dag. Als voor onze maximale dosis, moet u voor geen enkele reden verhoging van de dosis voorbij de 40 mg per dag merk; een gemeenschappelijk concurrerende bodybuilding dosis kort voor de show. In veel gevallen zal de opbouwer aangevuld met 20 mg per dag gedurende 2-3 weken en daarna verhogen tot de laatste week 40 mg voor de show.