Masteron

Masteron (Drostanolone Propionate)

Masteron (drostanolone propionaat, ook bekend als Mast P) na een lange periode van tijd als een zeldzame drug is nu genieten van een grotere populariteit, en terecht.

Indien men niet wenst een groot aantal injecteerbare testosteron gebruiken en wil ofwel geen trenbolon of slechts een bescheiden hoeveelheid die drugsgebruik, Masteron vaak een ideale keuze voor opname in een steroïde stack, of in sommige gevallen om te dienen als zool injecteerbare voor een steroïde cyclus.

Masteron bijwerkingen

Masteron ondergaat geen aromatisatie (conversie naar oestrogeen), zonder conversie naar DHT of potentiëring van de 5-AR enzym en als gealkyleerde steroïde het vormt geen lever problemen. In deze groeten en ook in de algemene bijwerkingen, wordt Masteron het best te vergelijken met Primobolan Depot.
In termen van de positieve effecten in een anabole steroïde cyclus, Masteron is minstens zo effectief als Primobolan per milligram voor de massa te krijgen en voor vet verlies, en lijkt beter voor het harden.

Masteron als een anti-oestrogeen

Dromostanolon heeft wat bekend om anti-oestrogene activiteit, maar in werkelijkheid is dit effect vrij subtiel. Als gevolg van het gebruik van aromatiserende steroïden een steroïde cyclus zou aanzienlijk hoog gehalte aan oestrogeen, het toevoegen Masteron de cyclus niet dat oplossen. In plaats daarvan moet een anti-aromatase zoals letrozol of anastrozol gebruikt. Wanneer echter slechts een matige hoeveelheid aromatiserende steroïde wordt gebruikt, Masteron kan in veel gevallen voldoende als het enige anti-oestrogene middel.

Hoe Masteron zich verhoudt tot andere steroïden

Velen hebben Masteron zogenaamde “zwakke” steroïden, maar dit is zeker niet het geval. Hoe vaak is zwak heeft de doses geweest! Doses van deze drug zijn historisch laag geweest als gevolg van zeldzaamheid, de prijs en lage concentratie van de preparaten (100 mg / ml.) Echter, zowel de beschikbaarheid en de prijs aanzienlijk verbeterd in de afgelopen jaren.
Wanneer opgenomen als onderdeel van een steroïde stack, bijdrage Masteron’s per milligram is minstens zo groot als die van testosteron, boldenone (Equipoise), nandrolon (Deca), of methenolone (Primobolan.) Maar natuurlijk, al was het maar 100 of 200 mg is toegevoegd per week, zal er geen grote verandering vanuit zo’n kleine toevoeging.

Masteron Kuur Stacks

Masteron kan worden gebruikt als het enige injecteerbare: in dit geval ik liever dosering van 500-700 mg / week bekijken. Een Masteron / Dianabol stack effectiever is echter, net als een Masteron / Anadrol stack. Testosteron combineert ook goed met Masteron.
Een ander gebruik van Masteron, die vaker voorkomt is geworden de laatste tijd is gecombineerd met trenbolon. Unlike combinatie met Dianabol of Anadrol, is er slechts een additief effect, niet een synergistisch effect. Echter, zoals Masteron kan met een lagere dosering trenbolone waarbij tevens vergelijkbaar of gelijk lichaamsbouw voordeel minder kans op trenbolone-specifieke bijwerkingen van nachtelijk zweten, verhoogde neiging tot agressie en / of slapeloosheid.
Masteron is ook bruikbaar in combinatie met testosteron voor zelf-voorgeschreven hormoon- vervangingstherapie (HRT). Bijvoorbeeld, 100 mg / week elk Masteron en testosteron superieur voor lichaam voordelen 200 mg / week alleen testosteron, terwijl milder bijwerkingen als gevolg resulterende niveaus van estradiol (oestrogeen) en DHT verlagen.

Masteron Aanbevelingen

Als propionaat ester, Masteron heeft een halfwaardetijd van waarschijnlijk twee dagen en wordt bij voorkeur ten minste ingespoten om de andere dag, en bij voorkeur dagelijks. Een enanthaat ester versie met een halveringstijd van 5 dagen waarschijnlijk beschikbaar gekomen. Deze versie van Masteron kan zo weinig worden geïnjecteerd als tweemaal per week.
De traditionele (propionaat) vorm van Masteron is ook voordelig voor de korte cycli of voor gebruik op het einde van een lange cyclus, waardoor snelle overgang van de hoge, anabolically-effectieve bloedspiegels tot een niveau voldoende laag is om het herstel van de natuurlijke testosteron productie mogelijk te maken.