Methyltestosteron

Methyltestosteron

Methyltestosteron is een van de oudste beschikbare orale steroïden. Het wordt geproduceerd door veel verschillende fabrikanten en verkocht in een aantal landen waaronder de U.S. .. Het is heel androgene, met minimale anabole effecten. Voor sportieve doeleinden, is methyltestosteron over het algemeen alleen gebruikt om agressie onder de macht lifters en mensen die op zoek te stimuleren hun training te stimuleren.

Veel methyltestosteron tabletten zijn sublinguale (onder de tong te plaatsen) voor een snellere absorptie. Deze tabbladen kunnen over het algemeen worden geïdentificeerd door een opmerkelijke citrus smaak voor hen. Een paar tabbladen voor een bezoek aan de sportschool onder de tong geplaatst, kunnen zorgen voor een agressieve training. Afgezien van dit, methyltestosteron biedt weinig met uitzondering van androgene bijwerkingen. Het is zeer giftig, verheffen leverenzymen en het veroorzaken van acne, gynaecomastie, agressie en het vasthouden van water vrij gemakkelijk. Waren een van deze bijwerkingen te tolereren, zal methyltestosteron weinig meer dan een lichte kracht winsten.

Een op zoek naar kwaliteit van de spiermassa van een steroïde cyclus moet elders kijken. Nagemaakte steroïden bevatten soms alleen methyltestosteron in een poging om de koper te misleiden. Dit komt door het feit dat het erg goedkoop in bulk en uiteraard kan nar een onervaren gebruiker.