Parabolan

Parabolan is trenbolone cyclohexylmethylcarbonate. De halfwaardetijd van een steroïde ester is vooral afhankelijk van de verhouding vet oplosbaarheid wateroplosbaarheid: de langere keten de ester, hoe hoger deze verhouding, en hoe langer de halfwaardetijd. Deze bijzondere carbonaat kan het meest worden vergeleken met een enanthaat ester; de halfwaardetijd is waarschijnlijk een beetje minder dan week.

Een versterker (76 mg trenbolone cyclohexylmethylcarbonate) van Parabolan is vergelijkbaar met slechts 58 mg trenbolonacetaat. (De acetaat is iets krachtiger, doeltreffender per milligram, omdat de acetaatester lichter is en derhalve een hoger percentage van het gewicht trenbolon.)

De eigenschappen van Parabolan zijn dezelfde als trenbolonacetaat (Finaject) behalve langere halfwaardetijd. Terwijl Finaject zelf is niet meer beschikbaar is, in sommige gevallen injecteerbare preparaten van Finaplix zijn gemaakt. De stof is hetzelfde: trenbolonacetaat.

Er is geen bewijs in de literatuur, noch ik denk dat praktische aanwijzingen, dat trenbolon heeft een “speciale rol” in het verbranden van vet. Het is eerder een buitengewoon krachtige steroïden, die ongeveer drie keer zo effectief per milligram testosteron esters. Om deze reden, een eigenschap die anabole steroïden, trenbolonacetaat zal sterker demonstreren per milligram.
Ik heb geen enkele aanwijzing in de wetenschappelijke literatuur van bepaalde nier toxiciteit met trenbolon gevonden. Ik weet van een aantal gebruikers, in doses typisch 50 mg / dag, die geen problemen ondervonden. Er zijn echter anekdotische claims van nierproblemen. Het lijkt mij echter dat dit alleen plaatsvindt met atleten stapelen van een ongelooflijke hoeveelheid drugs, en hoe de schuld vrij kan worden gelegd op trenbolon (eigenlijk op Parabolan, niet trenbolonacetaat) is niet duidelijk.

Het is ook niet duidelijk dat trenbolon resultaten in een grotere mate van toegenomen agressie voor een gegeven hoeveelheid anabole werking dan testosteron zelf doet. Echter, op een milligram basis, ongetwijfeld doet. De stof veroorzaakt geen oncontroleerbare “roid rage”, ondanks de hype in die zin vaak gezien.