Primobolan

Verkrijgbaar in zowel orale als injecteerbare vorm, Primobolan door de geschiedenis van anabole steroïden is een van de meer populaire, vooral in 1970 en 80 maar zijn populariteit heeft zeker afgenomen in de afgelopen jaren. Zelfs zo, Primo, zoals het meestal wordt genoemd blijft als een van de soort “Mystiek” steroïden gewoon om het stigma dat het omringt als een van Arnold Schwarzenegger’s favorieten en als gevolg van dit label blijft het bezit van een diehard cult als volgt. Was het Arnold’s absolute favoriet? Alleen hij kan beantwoorden en terwijl hij noemde een aantal steroïden nonchalant loop der jaren voor welke reden dan ook is dit het meest zijn greep geweest.

Ongeacht de liefde of haat van de steroïde Arnold’s blijft het waar is; Primobolan is een van de veiligste en meest goed verdragen anabole steroïden van alle tijden en dit omvat in zowel mannen als vrouwen. Vele door de jaren heen willen vergelijken Primo naar een ander redelijk goed verdragen steroïde Masteron, maar zoals we zullen zien dit is niet echt een heel eerlijke en juiste vergelijking. Echter, zoals Masteron en vele andere anabole steroïden Primobolan gewoonlijk nagemaakt maar dan Primo is een van de meest vervalste steroïden aller tijden. Het mag dan ook geen verrassing; terwijl het niet zo populair als het ooit was het nog steeds een fatsoenlijke vraag en vele eerste keer dat de gebruikers met visioenen van Arnold in hun hoofd zal de eerste partij die ze zien te kopen. Echter, voor degenen die willen doen en vind legitieme Primobolan zal in feite hebben een zeer milde en veilige anabool hormoon dat speciaal is goed geschikt voor het snijden van cycli en zeer eenvoudig te bedienen gevonden. Begrijpen als je vind dat u kunt verwachten om een ​​aardige cent te betalen, want dit is een van de duurdere anabole steroïden op de markt.

Wat is Primobolan?

Een dihydrotestosteron (DHT) derivaat, Primobolan is de gemeenschappelijke merknaam grotendeels in verband met de Methenolone steroïde en wordt geleverd in zowel een mondeling als injecteerbare vorm. Het dragen met het zowel anabole en androgene eigenschappen injecteerbare Primobolan komt in de vorm van Methenolone-Enanthate, terwijl de orale tablet als Methenolone-acetaat; in beide gevallen ontvangt u dezelfde hormoon en hoewel dit niet de enige steroïden in beide vormen in dit geval één is veel beter dan de andere. Aangezien zowel androgene en anabole androgene aard van het hormoon tamelijk laag omdat het veel anabole; verder, net als haar aard Primo in welke vorm dan ook zal niet aromatiseert en dit kan vaak een zeer welkom karaktertrek zijn.

Per milligram injecteerbare Primobolan is veel krachtiger dan de mondelinge Methenolone versie en de reden is heel simpel; tegenstelling tot de meeste orale anabole steroïden mondelinge Primobolan is geen 17-alpha-gealkyleerde (17-aa). Zoals u weet de 17-aa structurele verandering maakt orale steroïden inname te overleven; orale steroïden die dit kenmerk niet bezitten vaak vernietigd door het lichaam voordat ze kunnen worden gebruikt of althans een groot deel van de ingenomen hormoon. Mondelinge Primo werkt nog steeds, maar een groot deel van elke milligram zal niet overleven de eerste passage door de lever. Tegelijkertijd mondelinge versie niet zonder voordeel; de meeste orale anabole steroïden met zich meedragen een hoge toxiciteit waardering te wijten aan de 17-aa structurele veranderingen en als Primobolan afwezig is daar verandering in de toxiciteit is zeer laag; in feite, mondelinge Primo is echt niet in de lever giftige helemaal. Als we kijken naar injecteerbare Methenolone hebben we geen zorgen te maken over de toxiciteit ofwel maar we vinden ook de hormonale verbinding veel waardevoller te zijn; zozeer dat we zouden altijd raden injecteerbare Primobolan over de mondelinge versie.

De voordelen van Primobolan

Er zijn een aantal zeer krachtige DHT steroïden op de markt, Anadrol, Winstrol en Halotestin de meest krachtige van alle, maar als deze zijn zeer krachtige steroïden, Anadrol is de meest krachtige van alle, in vergelijking Primobolan, hoewel ook een DHT in de natuur is veel milder. In tegenstelling tot Anadrol Primobolan is niet een goede bulk steroïde en om echt voordeel te krijgen tijdens een bulk cyclus van Primo te gebruiken zou je per se nodig om te vullen met grote hoeveelheden. Als er één voordeel Primobolan heeft dat werkelijk nuttig is in zijn vermogen om het spierweefsel te behouden tijdens het dieet en dit is een zeer welkom eigenschap spierweefsel is zeer gemakkelijk te verliezen wanneer calorieën beperkt. Verder Primo doet fantastisch werk op onze algehele metabolische functie en hoewel veel anabole steroïden hetzelfde doen Primobolan is een van de weinige die rechtstreeks worden bevorderd vet-verlies. Op het einde, wanneer het wordt gebruikt tijdens het leunend uit Primo zal lenen aan een lichaam dat is slanker en harder en een die meer mager weefsel dan het zou hebben gehad Primo vermist draagt.

Zoals ontgaan hiervoor Primobolan is ook een fantastische steroïde voor vrouwen; in feite is het een van de weinige die is zeer goed verdragen door de meeste vrouwen die aan te vullen, de tweede alleen voor Anavar, maar het is een zeer goede tweede. Veel vrouwen hebben voorzichtig wanneer ze vullen met anabole steroïden die worden slechts gebaseerd testosteron en dergelijke aanpassing van hormonen kunnen grote schade brengen vrouwelijkheid van een vrouw in de vorm van virilization zijn. Virilisatie effecten kan behoorlijk hard zijn, zoals ze kunnen dramatisch effect van een vrouw op basis van haar zeer vrouwelijkheid en kan dergelijke effecten als verdieping van de stembanden, body haargroei, clitoris uitbreiding, en zelfs haaruitval veroorzaken in de frontale gebied van de scalp om er maar een paar te noemen. Echter, als we kijken naar Primobolan vinden we de kwestie van virilization zeer laag; in feite is extreem laag, maar nog altijd mogelijk om een ​​graad; individuele gevoeligheid zal een grote rol spelen. De meeste vrouwen vinden ze kunnen aanvullen met Primo gedurende ten minste 4 weken en vaak tot 6 zonder negatieve effecten en ontvang een fatsoenlijke anabole bult; Echter, wanneer schadelijke effecten beginnen te tonen en een vrouw stopt met het gebruik ervan zullen keren en zijn van geen belang meer. In hetzelfde licht nog in de tegenovergestelde richting, zullen vrouwen die gebruik in weerwil van bijwerkingen blijven zien deze effecten aangrijpen op een meer permanente manier.

Bijwerkingen van Primobolan

Terwijl alle anabole steroïden potentiële negatieve of nadelige neveneffecten de omvang van deze kans verschilt per één en bij Primo de kans is ongeveer zo laag als het kan, vooral als verantwoordelijk gebruikt. Zoals u al begrijpt Primobolan heeft geen aromatiseerbare effect bezitten, daarom enkele van de meest voorkomende geassocieerd anabole steroïde neveneffecten zoals gynaecomastie en het vasthouden van water zijn van geen belang; Verder kunnen we niet negeren dat het is ook zeer lever vriendelijk inderdaad.

Van de mogelijke bijwerkingen zullen ze zeer vergelijkbaar met andere populaire DHT gebaseerde steroïden; bijwerkingen van Winstrol gelden hier maar in veel mindere mate. Kwesties van haaruitval en prostaatvergroting kan een lichte zorg; zal echter zeer weinig mensen ooit een negatief effect op de prostaat en degenen die geen haar verliest zouden gaan om het te verliezen geen enkele manier te ervaren; DHT gebaseerde steroïden gewoon versnellen wat er al komen.

Primobolan & Onderdrukking:

In de wereld van anabole steroïden zijn er vaak meer dan mythen waarheden en het kan moeilijk zijn om te ontcijferen wat wat is, vooral als je voor het eerst begint. Jammer genoeg zijn veel van deze mythen te overleven in de veteraan gelederen, want als je een leugen vroeg geleerd op je meer dan waarschijnlijk geloven dat het nog later. Van alle mythes en leugens is er een die Primo omringt met meer enthousiasme dan de meeste en het draait om testosteron onderdrukking. Het wordt begrepen door de meeste, het gebruik van anabole steroïden onderdrukt natuurlijke testosteronproductie en zelfs het gebruik van exogeen testosteron onderdrukt natuurlijke testosteronproductie. De mate van onderdrukking verschilt per steroïde, maar de heersende mythe gehouden door velen is dat Primobolan niet te onderdrukken en op dit geloof velen willen gebruiken als een overbruggende middel tussen de cycli.

Laten we deze leugen om eens en voor altijd rust; absoluut, Primobolan onderdrukt natuurlijke testosteron, in feite een zeer lage dosis van Primo kan de natuurlijke productie onderdrukken met maar liefst 50% en we hebben het hier over een dosis en geen rekening houdt met meerdere doses verspreid over een cursus van weken. Hoe onderdrukkend is het, hoeveel Primo duurt het te onderdrukken 50% van uw natuurlijke testosteron productie? Ervan uitgaande dat je Primo is echt, herinner, is er veel vervalste product, zal slechts 25 mg 50% onderdrukking tarief waardoor het idee van het overbruggen met Primobolan nogal dom veroorzaken.

Primobolan Kuur & Doseringen

Als een milde steroïde, terwijl de meeste mannen die een aanvulling zal het gebruiken tijdens het dieet zullen ze nog steeds nodig hebben om een ​​vrij grote hoeveelheid nemen om een ​​positief effect te krijgen. Als u aan te vullen met mondelinge Primo zal je zelfs meer per week nodig dan wanneer u injecteerbare te kiezen en aangezien beide zijn erg duur; zoals je kunt raden deze kosten zeer snel oplopen. De meeste mensen die proberen Primobolan die teleurgesteld op basis van geen resultaten worden gewoonlijk ontbraken omdat zij onvoldoende heeft genomen; bijvoorbeeld, zal een gemiddelde man moet ongeveer 500 mg per week van injecteerbare Primo op een uitkering te ontvangen en hij zal moeten doen gedurende minstens 8 weken. Ja, u kunt absoluut meer en voor een langere periode van tijd, maar als je niet bereid zijn om het gevoel dat je portemonnee te krijgen een heel stuk lichter.

U hebt misschien al geraden, terwijl Primobolan kan worden gebruikt door mensen als we het aan iedereen aanraden het zou de vrouwelijke prestaties te verhogen de eerste te zijn; niet alleen omdat het zo goed worden getolereerd door haar, maar omdat ze niet nodig heeft bijna net zo veel waardoor het des te meer betaalbaar en haalbaar. Nogmaals, injecteerbare Primo blijken te best zijn, maar om de veiligheid en bescherming tegen virilization ervoor te zorgen dat in de plaats de meeste vrouwen zullen niet willen tot 6 weken gebruik max overschrijden met 4 weken gebruik in het algemeen wordt de minimale tijd frame. Voor vrouwen die meer willen kunnen ze absoluut een andere cursus lopen, maar het is aangeraden dat 4 weken beëindigde gebruik worden gehouden om voor een andere cursus begint. Voor de gemiddelde vrouw het meest zal 100mg per week te vinden voldoende te zijn; U kunt hoger te gaan, maar hoe hoger je komt hoe groter het risico. Het kan nodig zijn om te spelen met de dosering een beetje, maar 100mg is een goede plek om te beginnen en 2 injecties per week van 50 mg elk is bijna perfect.