Proviron (Mesterolone)

Proviron (mesterolone)

Proviron (mesterolone) is een interessante anabole steroïden, maar het is niet van veel waarde aan bodybuilding. Het schijnt dat de meest voorkomende reden voor veel te overwegen in een stapel steroïde anti-oestrogene activiteit. In de dagen voor anti-aromatase en het gebruik van SERMs (selectieve oestrogeen receptor modulators) zoals Clomid en Nolvadex is enige verdienste dit.
Een hoeveelheid aromatiserende steroïde iets over de prijs die aanvaardbaar zou zijn zonder Proviron aanvaardbaar met de opname van werd. Het effect inderdaad slechts marginaal en betere anti-oestrogene middelen nu bestaan. Wanneer deze worden gebruikt, is er geen behoefte Proviron als een anti-oestrogeen.
Het mechanisme waarmee het wat doeltreffendheid hierbij is zwak binden aan de oestrogeen receptor niet activeren, en het enzym aromatase. In het eerste geval, dit gedeeltelijk vermindert het aantal receptorplaatsen tijdelijk beschikbare oestrogeen bindt, waardoor oestrogene wordt gereduceerd. In het tweede geval enkele fractie van aromatase moleculen op een bepaald moment niet beschikbaar te binden en om te zetten testosteron, wordt hun bindingsplaatsen bezet met mesterolone.
De tweede meest voorkomende reden is waarschijnlijk de angst dat libido zou niet meer zonder kunnen pakken. Weliswaar bij toevoeging aan normale androgeen niveaus, Proviron heeft een androgene effect dat in veel gevallen verbetert het libido. Echter, de meeste anabole steroïden hebben ook dit dezelfde eigenschap. In een steroïde cyclus, het toevoegen van Proviron volbrengt niets meer. Of in het geval van anabole steroïden zoals nandrolon (Deca) die om andere redenen kan een negatieve invloed libido, Proviron biedt geen grotere hulp tegen dat dan niet verschillende andere anabole steroïden.
Eén van de interessante dingen Proviron is dat terwijl het testen (testen) als een effectief anabole in de rat, is vrijwel nutteloos voor de opbouw van spieren bij de mens. Dit kan te wijten zijn aan verhoogde omzetting in spierweefsel het diol, maar het kan in plaats daarvan door een onbekende reden.
Een ander interessant punt is dat het heeft een aantal praktische toepassing als een pro-seksuele middel inbetween cycli. Typisch 50 mg wordt genomen kort voor verbeterde prestaties wordt verwacht bruikbaar te zijn.
In tegenstelling tot wat iedereen denkt, Proviron is enigszins remmende van de HPTA. Met behulp van het tijdens de herstelfase, als onderdeel van de post-cyclus therapie is contraproductief. Het is ook af te raden om deze reden om het continu te gebruiken met de intentie om zijn off-cyclus, maar af en toe een recreatief gebruik levert geen probleem.
Proviron is gebruikt bij vrouwelijke bodybuilding, maar het is bijna zonder twijfel de slechtste verhouding van anabole werking te effect van anabole steroïden in gemeenschappelijk gebruik virilizing. De gepercipieerde waarde is in vet verlies en “verharding”, maar vriendelijker keuzes bestaan ​​voor dit. De meeste van die waarde van anti-oestrogene werking, die Nolvadex ook kunnen bereiken. En voor een androgeen component, zijn er betere keuzes, waaronder Primobolan.

Dosering Proviron Kuur

In tegenstelling tot bijna alle andere orals Proviron niet hepatotoxische, omdat het niet 17-gealkyleerde.
Tabletten zijn typisch 25 mg, en die één of twee tegelijk. Inname van meer dan dit verder geen invloed op het verbeteren van libido buiten de cyclus, maar als het gebruikt voor een bepaalde gelegenheid, hetzij op de fiets of buiten de cyclus, kan tijdelijk verbeteren doorbloeding, als het al merkbaar, maar heeft ruimte voor verbetering.
Mesterolone is de chemische naam van de werkzame stof in Proviron. Proviron is een geregistreerd handelsmerk van Schering AG in de Verenigde Staten en / of andere landen voorafgaand aan de annulering.