Sustanon (250) Kuur Informatie

Sustanon

Sustanon (C19H28O) of sustanon-250, is een mengsel van vier verschillende testosteron. Atleten liever het vanwege de ongelooflijk lange Sustanon halfwaardetijd die voortvloeit uit de zorgvuldige blending. Het vereist frequente dosering, maar zorgt voor een uitstekende kracht en uithoudingsvermogen, indrukwekkende winsten, en een adequate manier om testosteron niveaus gedurende anabole steroïde cycli te handhaven.

Wat is Sustanon?

De Sustanon steroïde is een mix van vier lange-estered vormen van testosteron: testosteron fenylpropionaat, testosteron isocaproate, testosteron propionaat en testosteron decanoaat. Vanwege de lange halfwaardetijd van ongeveer drie weken, is het ideaal voor vulstoffen en verbeteren van kracht zonder daagse dosering. Het is anabole en androgene aard, zodat het produceert geweldige Sustanon resultaten met slechts weinig bijwerkingen. U kunt kopen Sustanon 250 pillen, maar veel mannen zich aan injecties toe te schrijven aan kosteneffectiviteit.

nl.300x250v1_53bbb57aa9206

Hoewel u Sustanon 250 het meest te vinden te koop, kunt u ook vinden Sustanon 270 Sustanon 300 Sustanon 350, en zelfs Sustanon 500 online en elders. Voor het grootste deel, injecteerbare Sustanon 250 is de meest handige keuze als je kunt verlagen en / of het verhogen van uw dosis indien nodig met een zorgvuldige meting. Maar het is duurder dan vele andere vormen van testosteron, Sustanon beoordelingen zijn positief waarnemen van verhogingen van sterkte na de eerste dosis en groter wordt in slechts twee weken.

Sustanon Kuur Dosering & Waarschuwingen

Sustanon 250 dosering varieert op basis van uw individuele tolerantie en de gewenste resultaten. De aanvaardbare dosis range begint bij 250 mg per week en tops uit op 1000mg per week. Zolang je begint aan de lage kant van de schaal, werk je weg omhoog, en let op signalen van uw lichaam, kunt u experimenteren met deze dosering totdat u het bedrag dat het beste is voor u te vinden. Hoewel je bodybuilders op steroïde forums te bevelen doses van meer dan 1000mg per week, in gedachten houden dat er geen bewijs bestaat om te suggereren dat meer dan 1000mg biedt geen verdere verbetering van de prestaties zou kunnen vinden. Bewijs bewijst dat de kans op bijwerkingen stijgt exponentieel na deze dosis echter.

Deze verklaringen moeten niet advies of informatie te vervangen van uw arts of zorgteam. Als u het nemen van testosteron voor een legitieme medische doeleinden, moet je nooit te schakelen testosteron types of neem een ​​hogere dosering. Wat meer is, moeten bepaalde mensen dit product niet te gebruiken. Heeft testen Sustanon als je niet in:

  • Een vrouw
  • Enige vorm van prostaatkanker problemen, met inbegrip van tumoren
  • Allergisch bent voor een van de bestanddelen van het samengestelde
  • Zijn allergisch voor soja of pinda’s
  • Zijn bijzonder gevoelig voor hormonale veranderingen

Sustanon Bijwerkingen

Sustanon 250 bijwerkingen variëren op basis van uw individuele tolerantie, het bedrag dosis en cyclus lengtes. Mannen die een Sustanon enige cyclus (samen met de vereiste supplementen) gebruiken merken minder bijwerkingen dan degenen die Sustanon stack met krachtige anabole steroïden. Enkele van de meest gemelde bijwerkingen zijn hoofdpijn, vette huid, en nieuwe of verhoogde acne. Andere bijwerkingen vallen in bepaalde categorieën:

Oestrogene bijwerkingen: Gratis testosteron converteert naar oestrogeen in je bloed, en te veel oestrogeen zorgt ervoor dat zijn eigen set van bijwerkingen. Een van de meest voorkomende is het vasthouden van water of opzwellen, wat leidt tot hoge bloeddruk als gevolg van toegenomen lichaamsvocht als je niet tegen het. U kunt ook gynaecomastie, of de ontwikkeling van het borstweefsel te ervaren na verloop van tijd, als je niet voorkomen dat de conversie proces te voorkomen. Met behulp van een aromataseremmer zoals Arimidex of Clomid stopt deze bijwerkingen in hun sporen.

Androgene bijwerkingen: Alle vormen van testosteron zijn androgene, en ze kunnen dingen zoals versnelde mannelijke kaalheid, overmatige lichaamsbeharing groei, en stemmingswisselingen veroorzaken. Gelukkig, bijwerkingen, zoals deze zijn minder groot bij mannen die geen genetische aanleg voor hen. Als je stemming kwesties of te maken hebben met mannelijke kaalheid, kan testosteron te verergeren. Ten slotte kan prostaatvergroting optreden, dus wees er zeker van uw doses en cyclus lengtes te beperken. Besteed aandacht aan je urine frequentie, en als het lijkt alsof uw blaas te legen wordt het moeilijk of pijnlijk, stoppen met het gebruik Sustanon steroïden.
Sustanon Stack Options
Veel mannen de voorkeur aan een goede Sustanon 250 stack naar een Sustanon alleen cyclus omdat het zorgt voor een betere resultaten, maar verzachtende bijwerkingen is belangrijk. Een van de meest populaire stapels Deca Durabolin, een krachtige vulstof die kan oplopen tot 30 pond van pure spier in een enkele cyclus. Een ander voorbeeld is Trenbolone, en terwijl u niet dezelfde voordelen zullen ervaren als u zou doen met Deca, de voordelen zijn van hoge kwaliteit en hebben de neiging om het laatst door snijden cycli.

Je moet altijd stapelen een aromataseremmer met Sustanon 250 om oestrogeen conversie te voorkomen. Als u gevoelig voor hoge bloeddruk zijn, of als u veel water gewichtstoename te ervaren, moet u mogelijk ook een diureticum (sommige zijn beschikbaar over de toonbank) en een anti-hypertensieve (een recept medicatie) om uw bloeddruk te regelen tijdens je cyclus .

Sustanon Kuursoorten en Duur

Zoals eerder vermeld, een Sustanon Deca cyclus is waarschijnlijk de meest potente is. Het biedt u een aantal van de grootste winst die er zijn, maar wat je nodig hebt om het te gebruiken met de nodige voorzichtigheid. Een bekend voorbeeld is een 10-weeks cyclus met Deca Durabolin bij 200 mg en Sustanon 250 bij 500 mg per week. Een ander voorbeeld is een 12-weeks cyclus met Sustanon 250 bij 500 mg / week en Trenbolone bij 600 mg / week.

Als je nieuw bent op anabole steroïden en verbetering van de prestaties, moet u altijd lopen eerst een pure Sustanon 250 cyclus. Niet alle mensen tolereren testosteron / steroïden goed, en wat werkt voor een persoon kan niet werken voor een ander. Om deze reden, moet u het testosteron alleen te gebruiken voor de eerste cyclus om uw tolerantie te bepalen. Op deze manier, als je uiteindelijk het ervaren van bijwerkingen, kunt u gemakkelijker de oorzaak te lokaliseren.

PCT Sustanon 250 (Nakuur)

Synthetische testosteron onderdrukt het vermogen van je lichaam om testosteron te maken op zijn eigen. Vanwege dit, als je gewoon stoppen met het en maken geen gebruik van enige vorm van post-cycle therapie, zet je onnodige stress op je lichaam en kunnen ernstige bijwerkingen veroorzaken. Als u verblijft off van steroïden en supplementen voor ten minste 12 weken, PCT is een vereiste. Anders kan het je lichaam een ​​jaar of langer duren ruime hoeveelheid testosteron te produceren.

Sustanon is uniek omdat het een mengsel van korte en lange estered vormen van testosteron, die allemaal verschillende halfwaardetijden. Je moet wachten tot de laatste van de synthetische testosteron systeem heeft verlaten uw PCT starten, en in dit geval ongeveer 10 dagen. Je zal altijd nodig Clomid of Nolvadex, die oestrogeen blokkers die bijdragen aan het stimuleren van uw testikels om te beginnen met de productie van testosteron. Misschien kiezen om hCG gebruikt, maar in een Sustanon alleen cyclus is niet noodzakelijk. Te beginnen 10 dagen na uw laatste dosis van Sustanon, nemen 150 mg van Clomid of 40 mg Nolvadex elke dag voor de eerste twee weken, knip dan de dosis in de helft en blijven voor nog eens twee weken.

Is Sustanon legaal?

Net als de meeste vormen van testosteron in de Nederland & Europa, het is alleen legaal om Sustanon kopen met een recept van uw arts. Door de lange-estered formule, veel artsen eigenlijk liever naar andere versies van het hormoon, omdat het minder kantoor bezoeken en meer gemak vereist. Als zodanig is het vaak gemakkelijker om het product op de zwarte markt te vinden omdat het op grote schaal beschikbaar. Aan de andere kant, de aankoop, het bezit en het gebruik van Sustanon zijn illegaal zonder voorschrift. Voordat u begint op zoek naar Sustanon te koop, zorg ervoor dat je de mogelijke juridische implicaties te begrijpen.