Testosteron Kopen? Testosterone Koop & Kuur Informatie

Wil je testosteron kopen om een lekkere kuur te beginnen? Wij leggen je hieronder alles uit zodat je goed voorbereid je kuur kunt starten!

Testosteron (C19H28O2) is het “mannelijke hormoon”. De hersenen, de hypofyse en de testes moeten werken in perfecte harmonie om voldoende hoeveelheden van het hormoon te produceren. Als je wilt weten hoe je testosteron te verhogen ter verbetering van kracht, prestaties, uithoudingsvermogen en spiermassa, of zelfs van nature een lage testosteron tegen te gaan, bent u aan het juiste adres.

Wat is testosteron?

Testosteron is een androgene hormoon verantwoordelijk voor de ontwikkeling van spieren, gezonde botten en sterkte bij zowel mannen als vrouwen. Lage niveaus van testosteron in beide geslacht kan fysieke bijwerkingen, zoals verlies van botdichtheid of spiermassa. Wat meer is, te weinig testosteron heeft ook een mentale effect als het kan leiden tot ernstige vermoeidheid, verlies van libido, en zelfs depressie in de tijd. Hoewel algemeen bekend als de “mannelijke hormoon”, recente studies tonen aan dat vrouwen met te weinig testosteron in hun lichaam lijden onder de dezelfde nadelige gevolgen.

Testosteron bindt aan eiwitten in de organisatie met albumine en globuline, die aan het oppervlak van spieren liggen. Twee hormonen, luteïniserend (LH) en follikelstimulerend hormoon (FSH), regelen de productie van testosteron bij zowel mannen als vrouwen. Wanneer albumine en globuline receptoren leeg zijn, sturen ze een chemisch signaal naar de hypofyse, die deze luteïniserend en follikel stimulerend hormonen in reactie releases. Deze hormonen stimuleren van de testikels (of eierstokken, bij vrouwen) bij testosteron. Als zodanig moet de hypofyse en geslachtsorganen werken in perfecte harmonie met het oog op de productie van testosteron te reguleren.

Resistance oefening en fysieke activiteit leidt tot spiergroei door daadwerkelijk veroorzaken van trauma aan de spiervezels zelf. Zodra dit gebeurt, reageert het lichaam door herstel van de weefsels en toevoegen van nieuwe proteïnestrengen door een proces genaamd eiwitsynthese. Testosteron speelt een belangrijke rol omdat het bindt aan receptoren in de spieren zelf, dan werkt de chemische signalen die leiden tot eiwitsynthese te verbeteren. Hoe meer vrije testosteron in uw lichaam, hoe efficiënter dit proces wordt. Veel bodybuilders vullen met synthetische testosteron om deze gratis hormoonniveaus verhogen.

Testosteron Kuur dosering en waarschuwingen

Testosteron doseringen variëren op basis van de redenen waarom je het en het type van testosteron u voor u beschikbaar te gebruiken. U kunt de testosteron-injecties en testosteron pillen te vinden, en doses zijn veel anders voor degenen die testosterontherapie om medische redenen dan ze zijn voor sporters nodig hebben. Vrouwen moeten nooit aan te vullen met testosteron, tenzij in opdracht van een arts.

Types & Dosering

 • Testosterone Cypionaat 50 mg tot 400 mg elke 2-4 weken 250 mg tot 800 mg per week
 • Testosterone Enanthate 50 mg tot 400 mg om de twee tot vier weken 400mg tot 750 mg per week
 • Testosteronundecanoaat Initial 750mg injectie, gevolgd door onderhoudstherapie dosering met orale tablet (40 mg tot 60 mg / dag) tot 240 mg per dag, afhankelijk van de tolerantie
 • Testosteron Propionate 50 mg tot 100 mg om de andere dag
 • Testosteronundecanoaat is de enige vorm van testosteron pillen; de rest zijn injecties. Als je je hormonen van uw arts te krijgen, kunt u ook vinden dat uw apotheek draagt ​​testosteron gel of misschien testosteron crème. Hoewel deze preparaten zijn grote keuzes voor mannen die vervangingstherapie nodig, ze zijn niet goede keuzes voor sporters vanwege de hoeveelheid product die nodig is om de optimale dosis te verkrijgen. Terwijl verder testosteron propionaat is de meest populaire vorm bij atleten, artsen maken er niet meer om de symptomen van lage testosteron behandelen, omdat het vereist frequente dosering en is harder dan het andere.

Geen van de hier verstrekte informatie moet de plaats van het medisch advies in te winnen. Als je testosteron gebruikt om medische redenen, hoeft uw dosis niet te veranderen, start een nieuwe vorm van testosteron, of stoppen met het zonder het bespreken van de potentiële effecten met uw arts.

Testosteron Bijwerkingen

Zoals met elk type van supplement of drugs, kunt u een aantal bijwerkingen van testosteron ervaren als u uw dosering te verhogen. Hoog testosteron bij vrouwen veroorzaakt ook een aantal bijwerkingen. Zij omvatten maar zijn niet beperkt tot:

 • hoofdpijn
 • Angst
 • Pijn en / of zwelling op de injectieplaats
 • Een tintelend of doof gevoel
 • Libido veranderingen – toe- of afgenomen interesse in seks
 • Mannelijke kaalheid
 • Toegenomen lichaamsbeharing groei
 • Borst zwelling (gynaecomastie)
 • Acne en vette huid
 • Opgeblazen gevoel / waterretentie
 • Bij mannen, vrije testosteron converteert naar oestrogeen, dat is vooral een vrouwelijk hormoon. Net zoals te veel testosteron kan virilisatie (de ontwikkeling van mannelijke kenmerken) bij vrouwen veroorzaken, te veel oestrogeen kan het tegenovergestelde veroorzaken bij mannen. Als zodanig moet atleten die testosteron shots te nemen om er zeker van een aromataseremmer in hun cycli aandoeningen zoals gynaecomastie en overmatig opgeblazen gevoel te vermijden omvatten zijn. Er is geen “veilige” dosis testosteron voor vrouwen, en de symptomen van virilization kunnen onomkeerbaar zijn. Om deze reden, moeten vrouwen het te vermijden of gebruik het met uiterste voorzichtigheid.

Stacks met testosteron

Testosteron vormt de basis van vele cycli, omdat het paren keurig met bijna elke anabole steroïde denkbaar. Zo kunnen mensen die willen verbeteren kracht en spiergroei te koppelen met Deca Durabolin, Trenbolone, of de immer populaire Dianabol aan de synergetische effecten van de combinatie biedt genieten. Sommige mannen kiezen voor testosteron tabletten, injecties of pillen te gebruiken alleen mocht vinden dat alleen het verhogen van de hoeveelheid vrij hormoon in hun systeem voldoende.

Veel mensen willen testosteron stack met verbindingen zoals creatine, die helpt bij het creëren extra proteïne in het lichaam. Dit draagt ​​bij aan spiergroei, duurzaamheid en sterkte zonder de harde gevolgen van anabole steroïden en is gemakkelijker te vinden.

Kuurvoorbeelden

Er zijn tientallen van testosteron kuur voorbeelden die er vandaag, dus in plaats van focus op specifieke cyclus opties, is het het beste om een ​​aantal fundamentele eisen op basis van uw ervaring met hormonen en steroïden te overwegen.

Nieuwe gebruikers moeten hun dosis titreren. Als u een testosteron cyclus nog niet eerder hebt gebruikt, te beginnen met een kleine dosis en werk je weg omhoog. Op deze manier kun je beter meten uw reactie. Wat meer is, nemen testosteron alleen in plaats van naast anabole steroïden op het eerste.
Denk aan de halfwaardetijd. Testosteron halfwaardetijd is afhankelijk van het type. Bijvoorbeeld, testosteron propionaat duurt slechts ongeveer 48 uur, dus je vaker dosis nodig hebben. Omgekeerd, testosteron cypionate en enanthate hebben halfwaardetijden van ongeveer 14 tot 16 dagen, zodat je minder frequente dosering en een aangepaste cyclus lengte nodig.

Nakuren op testosteron

Omdat de natuurlijke testosteron productie stopt wanneer u een synthetisch testosteron of anabole steroïden te introduceren in uw systeem, is het belangrijk om je lichaam de tijd om te herstellen na een steroïde cyclus te geven. Zonder voldoende post-cyclus therapie, kan het oplopen tot een jaar voor de normale testosteron productie te hervatten op een optimaal niveau. Je hebt een paar verschillende keuzes op het gebied van PCT. De meeste bodybuilders vinden dat een oestrogeen antagonist zoals Nolvadex of Clomid is alles wat ze nodig hebben. Anderen zullen ook gebruik maken van hCG, vooral na lange cycli of cycli met hoge doses van zeer krachtige steroïden zoals Dianabol of Trenbolone.

Hoe en wanneer PCT starten na het gebruik van synthetische testosteron afhankelijk van het type van testosteron u hebt gebruikt. Bijvoorbeeld, testosteronundecanoaat en testosteron propionaat hebben zeer korte halfwaardetijd, dus je moet drie dagen beginnen na het sluiten van je cyclus. Aan de andere kant, Testosteron Cypionate Enanthate en hebben een lange halfwaardetijd, dus je moet wachten 10 dagen nadat u uw laatste dosis van synthetische testosteron nemen. Als u een anabole steroïde opgenomen, altijd rekening met de langste halfwaardetijd van je cyclus componenten. Bijvoorbeeld, als je gewend testosteronundecanoaat (korte halfwaardetijd) en Trenbolone Hexhydrobenzylcarbonate (lange halfwaardetijd), zou u wacht 10 dagen na uw laatste cyclus dag om je PCT beginnen.

Als je hCG zult gebruiken, moet je deze eerst te gebruiken. U vindt de hCG nemen in doses van 500iu tot 1000iu gedurende 10 dagen, en dan overschakelen naar de Clomid bij 150 mg of Nolvadex bij 40 mg voor nog eens vier tot zes weken, het snijden van de dosis in de helft om de twee weken. Als u hCG niet gebruikt, gewoon overslaan dit deel van de PCT en start de Clomid of Nolvadex drie of 10 dagen na de cyclus einde, afhankelijk van de verbindingen die gebruikt tijdens die cyclus.

Is Testosteron legaal?

In Nederland kunt u alleen verkrijgen legale testosteron met een recept. Anders, is het illegaal om te bezitten of te gebruiken. In sommige landen, zoals Mexico en in delen van Europa, kunt u koopt over de toonbank testosteron producten in bijna elke apotheek. Voordat u testosteron online of anderszins te kopen, zorg ervoor dat u de gevolgen begrijpt. Veel van de wedstrijden van vandaag testen van atleten voor een hoog niveau van testosteron, als goed. Houd in gedachten dat het uitblijven van een testosteron test kan je verbannen van bepaalde gebeurtenissen, en het kan komen met juridische gevolgen.

Testosteron Boosters

Als u liever proberen om testosteron natuurlijk te verhogen, zou je kunnen proberen een natuurlijke testosteron booster. Deze test voor verkoop producten bevatten ingrediënten die de productie van testosteron te stimuleren in het lichaam plaats van meer voeren. Vaak bevatten zij een verbinding bekend als Tribulus terrestris; mannen over de hele wereld hebben het gebruikt voor de generaties om het libido te verbeteren. Hoewel er slechts beperkte wetenschappelijke studies en de resultaten zijn niet overtuigend zijn, miljoenen mensen over generaties niet verkeerd kan zijn. Vandaag de dag, de meest positieve testosteronbooster reviews richten op stoffen die deze populair ingrediënt bevatten.