Trenbolone

Trenbolone (C18H2202), vaak aangeduid als “Tren”, is een van de meest populaire en krachtige steroïden beschikbaar voor atleten en bodybuilders vandaag. Hoewel het potente, kan bodybuilders veilig gebruik van de juiste dosering en de juiste supplementen. Het is ongelooflijk veelzijdig, ook, want het past in een aantal cycli voor het snijden of bulk, en het paren goed met vele andere verbindingen. Er is niets heel graag de Trenbolone steroïde in termen van verbetering van de prestaties.

Wat is Trenbolone?

Trenbolone vandaag te koop is in de hoge vraag onder de ervaren bodybuilders die willen het meeste uit elke training te krijgen. Hoewel bezit veel van dezelfde eigenschappen en kenmerken als anabole steroïden – spiergroei, kracht, uithoudingsvermogen – biedt andere kenmerken die uniek zijn voor deze specifieke verbinding zijn. Het is zeer anabole en slechts licht androgene, waardoor de kans op bijwerkingen acceptabel in vergelijking met de positieve effecten Trenbolone. Kortom, Trenbolone doet al het volgende:

  • Verbetert eiwitsynthese en helpt de spieren stikstof te behouden, hetgeen een essentieel bestanddeel van spierweefsel
  • verbetert de sterkte
  • Verbetert het uithoudingsvermogen voor langere en meer doeltreffende trainingen
  • Vermindert de pijn en vermoeidheid na de training
  • Bevordert insulin-like growth factor 1 beter dan elke andere steroïden die er zijn; helpt handhaven bot, weefsel, kraakbeen, en
  • Verhoogt rode bloedcellen aan de hoeveelheid zuurstof die aan de handspieren
  • Remt de productie van stress hormonen zoals cortisol
  • Verbetert nutriënt efficiëntie door aan het orgaan de mogelijkheid om meer voedingsstoffen uit voedsel halen

Trenbolone Acetaat vs. Trenbolone Enanthate

Wanneer u Trenbolone kopen, kunt u kiezen uit trenbolonacetaat (Tren Ace) of Trenbolone Enanthate (Tren-E). Er zijn slechts een paar belangrijke verschillen tussen de twee, en je kunt ze vinden in de orale Trenbolone versies en in Trenbolone poeder voor het maken van uw eigen pillen of injecties. Trenbolonacetaat bevat 87 mg pure ingrediënt per 100 mg, en Trenbolone Enanthate bevat 72 mg per 100. Wat meer is, ze hebben unieke formules die de Trenbolone halfwaardetijd beïnvloeden. Trenbolone Ace een kortere halfwaardetijd, zodat het vereist meer frequente dosering. Tren-E vereist minder frequente dosering. Voor het grootste deel, de Enanthate versie moeilijker te vinden, duurder en minder krachtig dan Ace.

Trenbolone Kuur Dosering & Waarschuwingen

De trenbolonacetaat dosering en Trenbolone Enanthate dosering zijn hetzelfde. Het enige verschil is de frequentie van de injecties of pillen. De meeste mannen vinden dat 50 mg tot 100 mg om de andere dag van het acetaat werkt goed, en sommige mannen tip de spreekwoordelijke schaal doses zo hoog als 200 mg om de andere dag, maar het verhoogt alleen het risico op bijwerkingen. Voor het grootste deel, is er geen reden om 50 mg overschrijden, aangezien het produceert geen verdere voordelen. Wat de Enanthate versie, mensen hebben vaak 700mg per week verdeeld over twee of drie injecties.

Deze informatie dient niet ter vervanging van waardevolle adviezen van uw arts of zorgteam. Ondanks de algemene tolerantie van Trenbolone, mannen die bepaalde aandoeningen waarbij het hart, de lever of de nieren moeten niet gebruiken bij een bepaalde dosis om welke reden. Als u momenteel een arts voorgeschreven steroïden, moet je niet Trenbolone steroïden te nemen voor verbetering van de prestaties.

Trenbolone Bijwerkingen

Veel van de bijwerkingen van Trenbolone zijn volledig vermijdbaar met verantwoord gebruik en de juiste supplementen. Wat meer is, trenbolonacetaat bijwerkingen zijn dezelfde als Trenbolone Enanthate bijwerkingen. Bijwerkingen zijn als volgt:

nl.300x250v1_53bbb57aa9206

Een van de beste dingen over Trenbolone is dat het niet aromatiseert, en daarom gaat niet om oestrogeen in je lichaam. Het kan echter nog gynaecomastie veroorzaken door de progestine aard. Terwijl sommige forums zal u vertellen anti-oestrogeen supplementen zoals Clomid zijn niet nodig, dit is verre van waar.
Androgene effecten. Het gevaar van androgene bijwerkingen van anabole steroïden, maar deze zijn minder met Trenbolone. Wat meer is, tenzij je een genetische aanleg voor deze aandoening, zult u waarschijnlijk niet te ervaren. Trenbolone kan mannelijke kaalheid en acne verergeren. Trenbolone haaruitval is een veel voorkomende klacht, dus als je mannelijke kaalheid, moet u de voordelen en risico’s zorgvuldig afwegen.
Hart problemen. Trenbolone niet vaak de oorzaak van opgeblazen gevoel dankzij de lage snelheid van aromatisering. Opgeblazen gevoel veroorzaakt een toename van lichaamsvloeistof, die een directe impact op uw bloeddruk heeft. Als zodanig Trenbolone zelden bloeddruk beïnvloedt in hoge mate. Echter, Tren kan zeker goede cholesterol verlagen en de slechte cholesterol en komt moederziel alleen de kans op een hartaanval en arterieel vaatlijden. Omega-3 vetzuren moet een integraal onderdeel van uw dieet.
Testosteron onderdrukking. Net als alle anabole steroïden, Trenbolone onderdrukt de natuurlijke testosteron productie. Gebruik makend van een van de vele vormen van testosteron voor het onderhoud ontkent het risico van een lage T symptomen zoals erectiestoornissen, vermoeidheid, testikelatrofie, en het verlies van seksueel verlangen.
Sommige mannen ondervinden andere bijwerkingen zoals nachtelijk zweten, slapeloosheid, hoofdpijn en een snelle hartslag. In sommige gevallen, het verlagen van de dosis kan deze bijwerkingen verdwijnen. Sommige mannen gewoon niet tolereren Tren te koop goed, en dit is te verwachten.

Trenbolone Stack Opties

Een Trenbolone stack kan bestaan ​​uit bijna alles, omdat deze bijzondere steroïde heeft een lage aromatisering inbegrepen en niet hepatotoxische bij verantwoordelijk doses. Je moet je stack kiezen op basis van de cyclus type. Bijvoorbeeld, het paren goed bij Winstrol, Equipoise en Masteron in termen van het snijden, maar je zult een kleinere dosis voor het snijden dan voor bulk nodig hebben. 50 mg om de andere dag is een goede keuze. Als zodanig, als het gaat om verpakking op spiermassa, Trenbolone paren goed met Anadrol, Dianabol en Deca Durabolin. Tijdens bulk cycli, kunt u tot 100 mg om de andere dag. Elk van deze combinaties kan u helpen de spieren toe te voegen, krijgen pure kracht, en maak elke seconde van elke training tellen.

Trenbolonae Acetate Kuur Opties

Trenbolone is ongelooflijk flexibel, zodat u een cyclus kan ontwerpen op basis van uw eigen unieke tolerantie en behoeften. Een trenbolonacetaat cyclus niet variëren van een Trenbolone Enanthate cyclus, dus zolang je de frequentie van het gebruik (vaker op acetaat en minder vaak voor Enanthate) inzicht kunt u de twee door elkaar te gebruiken.

Voor het grootste deel, het beste een Tren alleen cyclus voorkomen. De beste Trenbolone resultaten komen uit een uitstekend stack waarbij alle verbindingen synergistisch werken. Vergeet niet om uw Trenbolone cycli relatief kort te houden; acht weken een goede duur, hoewel sommige atleten kan duwen tot 10 weken. Wat meer is, vergeet niet dat je post-cycle therapie nodig hebt tot je natuurlijke testosteron niveaus zijn teruggekeerd naar normaal. Dit kan tot vier weken.

Nakuren op Trenbolone

Trenbolone remt de natuurlijke productie van testosteron, dus als je cyclus eindigt, post-cyclus therapie helpt uw ​​lichaam beginnen met het maken van testosteron weer. Zonder dat, kan het tot een jaar voordat alles weer normaal, en je zal een slecht gevoel in de tussentijd. Als u zal worden uit steroïden en synthetische testosteron gedurende 12 weken of meer, PCT is van vitaal belang. Wanneer u moet beginnen, hangt af van het type Trenbolone u heeft gebruikt.

Trenbolone Acetate heeft een korte halfwaardetijd, dus je moet PCT te beginnen drie dagen na uw laatste dosis. De meeste bodybuilders gebruiken alleen oestrogeen antagonisten zoals Clomid bij 150 mg per dag of Nolvadex 40 mg per dag gedurende 4-6 weken te stimuleren testosteronproductie. Vergeet niet om de dosis te halveren om de twee weken, ook. Als je cyclus was lang, of als u een hoge dosis Trenbolone gebruikt, kunt u ook wilt hCG, die uw lichaam priemgetallen voor Clomid of Nolvadex te nemen. In dit geval is, start de hCG drie dagen na uw laatste dosis 500iu om 1000iu per dag gedurende 10 dagen. Dan stop de hCG en het gebruik van Clomid of Nolvadex (bij de eerder genoemde doses).

Trenbolone Enanthate heeft een langere halfwaardetijd van maximaal 10 dagen, dus moet je de bovenstaande richtlijnen te volgen, maar wacht 10 dagen na uw laatste dosis in de PCT te starten.

Is Trenbolone legaal?

In Nederland, Trenbolone is een gecontroleerde substantie en artsen niet meer voorgeschreven vanwege de kans op misbruik. Echter, in dit ene zeldzame geval is, is er een juridisch vacuüm. Een bedrijf produceert pellets ontworpen voor het vee, die helpt vergroting van de grootte van die vee en verbetert de algehele omzet. Deze pellets niet vallen in dezelfde regelgeving, zodat het mogelijk is om ze te verkrijgen. Je kunt ze niet gebruiken zoals het is, dat wel. Ze vereisen enige voorbereiding voordat de mens kan consumeren of injecteren hen.