(Oral) Turinabol

(Oral) Turinabol

Oral Turinabol is iets van een unieke anabole steroïde. In het bijzonder, Oral Turinabol is een kruising tussen Methandrostenolone en Clostebol. Dit verschaft een steroïde met krachtige anabole werking terwijl tegelijkertijd het minimaliseren androgene eigenschappen. Oral Turinabol draagt ​​ook iets van een interessante geschiedenis achter de rug.

D-Anabol 25Oral Turinabol werd voor het eerst uitgebracht door Jenapharm uit Oost-Duitsland in 1962. De steroïde zou genieten van een zeer hoge veiligheid rating voor tientallen jaren niet alleen onder mannen, maar bij vrouwen en zelfs kinderen in een therapeutische setting. Dit steroïde werd bewezen zeer effectief in de inspanning te bouwen of spiermassa en botmassa te beschermen zonder ernstige complicaties te zijn. Toch zou Oral Turinabol wereldwijd de aandacht te krijgen in de jaren 1990 toen de Oost-Duitse steroid schandaal bekend werd.

Van 1974-1989 wat later bekend zou worden als de Oost-Duitse Doping Machine succesvol te zijn in het toedienen van anabole steroïden om zijn olympische atleten was geweest. Ze waren niet alleen vals spelen, maar ze kregen ermee weg als steroïden zoals Oral Turinabol waren, op het moment, niet op te sporen. Staat Plan Research Thema 14.25 zoals het officieel bekend was zou ook gebruik maken van epitestosterone maken tijdens deze periode om testosteron lezingen scheef in drugstests.

Als Oral Turinabol werd ontdekt als een integraal onderdeel van de Oost-Duitse schandaal zou Jenapharm het product stop te zetten in 1994. Twee jaar later de farmaceutische krachtpatser uit Duitsland Schering, zouden de makers van dergelijke steroïden zoals Primobolan, Testoviron en Proviron verwerven Jenapharm, maar heeft ervoor gekozen naar Oral Turinabol terug naar de markt te brengen. Sinds die tijd is dit anabole steroïden is nooit vervaardigd door een echte magistrale bereidingen entiteit en is uitgegroeid tot een strikt zwarte markt ondergrondse anabole steroïde.

Oral Turinabol Functies & Kenmerken:
Oral Turinabol, officieel bekend als 4-chlorodehydromethyltestosteron is eigenlijk een structureel gewijzigde vorm van Dianabol (methandrostenolone), dat zelf een afgeleide van testosteron. De structurele samenstelling van Oral Turinabol is zeer eenvoudig. De verbinding is eenvoudig het hormoon testosteron met een extra dubbele binding bij koolstof 1 en 2, die de anabole androgene verhouding verandert ten gunste van anabole. Het draagt ​​ook een extra chloorgroep op koolstof 4, waarbij het hormoon van aromatiserende remt en verder vermindert de androgene aard. De laatste verandering is een extra methylgroep op de 17 koolstof positie, die het hormoon door middel van orale toediening beschermt. Deze laatste verandering Oral Turinabol officieel geclassificeerd als een C17-alfa gealkyleerde (C17-aa) androgene anabole steroïde.

Op basis van de functionele eigenschappen van Oral Turinabol zijn heel eenvoudig. Zoals de meeste anabole steroïden zij een positief effect op de eiwitsynthese en stikstofretentie moeten hebben, en in toenemende rode bloedcellen. Deze eigenschappen zijn belangrijk omdat ze de anabole sfeer van het individu te verbeteren. Eiwitsynthese in dat eiwit is de belangrijkste bouwsteen van spieren en synthese die de snelheid waarbij cellen bouwen eiwitten en stikstofretentie, dat een aanzienlijk deel van mager weefsel preparaat vertegenwoordigt. Een tekort aan stikstof leidt tot een katabole toestand, waarbij een grotere hoeveelheid vastgehouden wordt een gunstiger anabole atmosfeer bevorderen. Dan hebben we rode bloedcellen, die belast zijn met zuurstof en door het bloed. Meer rode bloedcellen zal neerkomen op grotere bloedoxygenatie, die op hun beurt gelijk aan grotere spierkracht. Al deze eigenschappen zullen ook enorm voordeel in termen van vermogen van het lichaam om te herstellen.

Terwijl het eiwit, stikstof en rode bloedcellen eigenschappen aanwezig zijn, zijn ze niet zo uitgesproken in Oral Turinabol als ze zouden kunnen worden met vele andere steroïden. Maar ze zijn nog steeds opmerkelijk en heel gunstig. Toch zal de steroïde deze eigenschappen bevorderen met het licht van aard doordat zij het vermogen mist aromatiseert en voert deze milde androgene activiteit. Dit kan zeer voordelig zijn voor het individu dat terwijl hij moet vooruitgang die hij nodig heeft om het zo schoon mogelijk te maken.

Het milde karakter van Oral Turinabol maakt het erg aantrekkelijk, maar er is een andere eigenschap die sterk verbetert het de moeite waard. Deze steroïden heeft het vermogen om een ​​aanzienlijke vermindering Sex bindend globuline (SHBG). Het niet zo sterk dragen dit vermogen een paar andere steroïden, maar het is nog steeds meer dan opmerkelijk. Deze vermindering van SHBG maakt actiever en gratis beschikbaar testosteron. Misschien nog belangrijker is, het houdt de andere steroïden u kunnen gebruik maken van het vallen in een gebonden toestand. In principe moet in staat om meer uit andere steroïden krijgen gebruikt zonder het vereiste van verhogen van de dosis eenvoudig dankzij de synergie Oral Turinabol.

Effecten van Oral Turinabol:

Zonder twijfel de effecten van Oral Turinabol meest waardevol voor de atleet zal zijn en door de atleet bedoelen we eigenlijk atleet. We hebben het niet over de bodybuilder of sportschool rat die leeft als een, maar eerder iemand die concurreert in een competitieve sport van fysieke vaardigheid. Het gebruik van Oral Turinabol aanzienlijk zal bevorderen spieruithoudingsvermogen, zullen ze niet moe uit zo snel en hun totale percentage van herstel moet sterk worden verbeterd. Naarmate het seizoen afneemt op, moeten zij ook zij minder te verduren en dichter bij de fysieke piek zij aan het begin van het seizoen genoten. Dit zou niet zonder de anabole beschermende aard. De sporter moet ook zijn kracht te vinden is merkbaar verbeterd. Ja, hij zou sterker, die direct kan vertalen in fysieke kracht en snelheid. Nee, het zal niet de sporter te creëren, zal het niet maken atletisch vermogen, van invloed op de coördinatie of zet een luiaard in een ster, maar het zal de bestaande atleet binnen te verbeteren. Als het niet fenomenaal voor dit doel kunt u wed dat de Oost-Duitsers niet zou zijn gebruikt en met succes dus voor bijna twee decennia.

In een directe fysieke zin, als een off-season bulk steroïde Oral Turinabol is niet wat we zouden fenomenaal labelen. Het gaat niet om een ​​ton van de massa op het frame van iemand te pakken, maar het kan een behoorlijke groei. U zult zeker meer groeien bij het gebruik van Dianabol of Anadrol, en het is niet van plan om massa op te bouwen, zoals Deca Durabolin, maar het moet nog steeds opmerkelijk en schoon zijn. Vergeet niet, omdat het niet aromatiseert alle gewicht opgedaan als gevolg van het gebruik zal magere massa zijn. Vanwege zijn vermogen om SHBG te verminderen, kan dit ook het andere steroïden je neemt, zoals Deca Durabolin veel waardevoller tijdens gebruik buiten het seizoen.

Als een cutting-agent, kan Oral Turinabol een fatsoenlijke steroïde zijn. Het is waarschijnlijk een beetje meer waardevol in de cutting fase dan in een echte off-season cyclus. De steroïde zal solide bescherming tegen mager weefsel verlies en veel gebruikers melden vaak een toename van de hardheid. Hoeveel hardheid zal bieden? Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden, maar het is niet van plan om in de buurt van het niveau van Winstrol of Masteron en zeker niet in de buurt van het niveau door Trenbolone. Echter, de lean bescherming en verhoogt weefsel in het uithoudingsvermogen en het herstel van onschatbare waarde te bewijzen in deze fase van de opleiding. Velen vinden dit een geweldige steroïden te gebruiken op de voorkant van een lange snij-cyclus en dan een keer een beetje slanker om over te schakelen naar krachtigere verhardingsstoffen.

Bijwerkingen van Oral Turinabol:

We kunnen met vertrouwen zeggen dat de bijwerkingen van Oral Turinabol zijn enkele van de mildste van elke anabole steroïden op aarde. Echter, zullen we ook vinden dat het een sterk negatief effect op de cardiovasculaire gezondheid kan hebben. Dit moet controleerbaar voor de gezonde volwassene, maar het zal iets wat je nodig hebt om in de gaten te houden. Zowel mannen als vrouwen in staat zal zijn om deze steroïden gebruiken. Dit is niet de eerste keuze in vrouwelijke gebruiken, maar het is een haalbare optie. Om u te helpen begrijpen dat u de mogelijke bijwerkingen van Oral Turinabol we hebben ze in hun afzonderlijke categorieën opgesplitst, samen met alle informatie die je nodig hebt.

[1] oestrogene:

De bijwerkingen van Oral Turinabol bevatten geen een oestrogene aard. Dit steroïde niet aromatiseert en heeft geen progestageen-gerelateerde kenmerken maken van bijwerkingen zoals gynaecomastie en overtollig water vasthouden onmogelijk. Dit moet ook sterk het risico op hoge bloeddruk hoge bloeddruk door steroïden is meestal verbonden met ernstige waterretentie.

[2] androgene:

Op structurele basis Oral Turinabol lijkt geen androgene activiteit dragen, maar de totale informatie die we tot onze beschikking hebben is niet overtuigend. Aangezien de steroïde niet langer rechtmatig is vervaardigd en zal waarschijnlijk nooit meer zijn, kan meer dan waarschijnlijk zijn androgene aard altijd een lichte mysterie. Echter, we weten dat het toont zeer weinig androgene activiteit, maar we kunnen niet zeggen zoals sommigen hebben geprobeerd om te zeggen dat het geen heeft bezitten. Androgene bijwerkingen van Oral Turinabol zijn mogelijk, maar onwaarschijnlijk. Dergelijke bijwerkingen kunnen zijn acne, versnelde haaruitval in die aanleg voor mannelijke kaalheid en lichaamshaar groei. Dergelijke effecten zal sterk afhankelijk zijn van de genetica, maar de androgene effecten zullen niet worden beïnvloed door remmers. 5-alpha reductase inhibitoren weinig effect op androgenicity van deze steroïden hebben omdat het niet significant gemetaboliseerd door het reductase enzym 5-alpha.

Wanneer we kijken naar de androgene bijwerkingen van Oral Turinabol, zal de meest zorgwekkend zijn vrouwelijke virilization symptomen. Vrouwen kunnen deze steroïden gebruiken zonder virilization, maar de dosis moet laag worden gehouden of virilization zal absoluut gebeuren. Virilization symptomen zijn een verdieping van de stembanden, lichaamshaar groei en clitorale uitbreiding. Indien dergelijke symptomen beginnen te tonen, stop dan onmiddellijk te gebruiken en ze zullen verdwijnen. Indien dergelijke symptomen genegeerd is het mogelijk dat zij onomkeerbaar kunnen worden.

[3] Cardiovasculair:

Oral Turinabol kan een aanzienlijke impact hebben op cholesterol in het verhogen van LDL-niveau (slechte cholesterol) en het onderdrukken van / het verminderen van HDL (goed cholesterol) hebben. Dit negatieve effect op het cholesterolgehalte zal een sterkere kans dragen dan bij zowat elke injecteerbare steroïden je zou kunnen gebruiken. Verder, terwijl we zouden niet per se noemen het de unfriendliest orale steroïden in deze categorie is het ver van de vriendelijkste.

Als u last heeft van hoge cholesterol moet je niet deze steroïden gebruiken. Als u een cholesterol-vriendelijke levensstijl niet kunnen leven en eigenlijk geef het wat aandacht moet je niet deze steroïden gebruiken. Voor degenen die genoeg zijn gedisciplineerd voor gebruik, zorgen ervoor dat uw dieet is laag in verzadigde vetten en eenvoudige suikers. Zorg er ook voor uw dieet is rijk aan omega-vetzuren. Een grote hoeveelheid visolie dagelijks wordt geadviseerd. Het is ook een goed idee om een ​​cholesterol antioxidant te overwegen en altijd inclusief tal van cardiovasculaire training in uw routine. Als u een gezonde volwassene bent en je deze dingen doen, tenzij er een onderliggend probleem moet je niet in de problemen.

[4] Testosteron:

Oral Turinabol is onderdrukkend om natuurlijke testosteron en dient te worden gebruikt in combinatie met exogeen testosteron. Mannen die Oral Turinabol gebruiken zonder exogeen testosteron zal een lage testosteron aandoening riskeren. Een dergelijke voorwaarde kan worden geleverd met een scala aan mogelijke symptomen, variërend van fysieke, mentale en seksueel gerelateerde. Hoewel fysieke symptomen onwaarschijnlijk wanneer steroïden worden gebruikt de andere zijn een zeer reële mogelijkheid.

Zodra het gebruik van Oral Turinabol komt een einde zal natuurlijke testosteron productie opnieuw te beginnen op zijn eigen. Toch zal de natuurlijke niveaus nog steeds erg laag en het zal een grote hoeveelheid te nemen van de tijd om een ​​goede of een gezond niveau te herstellen. Om deze reden de meeste mensen worden aangemoedigd om een ​​Post Cycle Therapy (PCT) plan uit te voeren zodra het gebruik van anabole steroïden wordt gestaakt. Dit zal sterk versnellen het herstelproces en uw mager weefsel te beschermen. Zonder PCT plan is het mogelijk cortisol dominant worden voor een periode vernietigen spierweefsel bevorderen en vet te krijgen. Terwijl een PCT herstelplan zal bevorderen, zal het u niet terug naar normaal op zijn eigen. Er is geen PCT plannen op aarde die dit vermogen heeft. Toch zal een goed geplande PCT het proces te versnellen en ervoor te zorgen dat je genoeg testosteron voor een goede lichamelijke functie, terwijl uw niveaus blijven natuurlijk stijgen.

Er zijn een paar belangrijke nota’s over natuurlijke regeneratie, de primaire wezen dat er geen lage testosteron voorwaarde bestond voorafgaand aan het gebruik van anabole steroïden. Verder natuurlijk herstel neemt geen ernstige schade is gedaan om de hypothalamus-hypofyse-testikels-as (HPTA) door middel van oneigenlijk gebruik van anabole steroïden. Als laatste opmerking, vrouwen hebben geen behoefte aan te vullen met exogeen testosteron bij het gebruik van Oral Turinabol.

[5] Hepatotoxische:

Als een C17-aa anabole steroïde, Oral Turinabol is hepatotoxische. Leverenzymwaarden toenemen met gebruik door de stress Op de lever plaatst. Echter, het is belangrijk om een ​​verhoging van leverenzymwaarden niet automatisch gelijk aan schade onthouden, maar het is een indicator van stress. Dit is niet de hepatotoxische C17-aa steroïde ter beschikking, maar het is verre van de mildste. Bij een correct gebruik is het dan mogelijk om leverschade te voorkomen, maar dit zal verantwoord gebruik vereist.

Als u al lijdt aan een leveraandoening gerelateerde kwesties, moet je niet te vullen met Oral Turinabol. Als je gezond genoeg zijn voor gebruik, moet u ervoor zorgen dat u alles wat je kunt doen om een ​​gezonde lever te promoten. Eerst en vooral, vermijd alle overmatige alcoholconsumptie bij het gebruik van deze steroïden. Zware verbruik nog meer stress te presenteren aan de lever en de kans op schade sterk toenemen. In feite, het vermijden van alle alcohol tijdens het gebruik is niet het slechtste idee. Altijd in gedachten houden alcohol is misschien wel de meest anti-performance stof op aarde en uw reden voor aan te vullen met Oral Turinabol is om de prestaties te bevorderen.

Beyond alcohol regelgeving, het vermijden van alle medicijnen over de toonbank waar mogelijk wordt ten zeerste aangeraden. Veel medicijnen over de toonbank zijn heel hepatotoxische en moet worden beperkt tot wanneer slechts absoluut noodzakelijk is. Het gebruik van een leverontgifting supplement wordt ook geadviseerd bij het gebruik van Oral Turinabol.

Als het individu zulke dingen doen en hadden een gezonde lever te beginnen, maar enzym waarden stijgt bij gebruik ze worden genormaliseerd kort na gebruik wordt gestaakt. De lever draagt ​​een aantal van de meest opmerkelijke kenmerken verjonging van elk orgaan in het lichaam en als juiste stappen worden gevolgd en er geen onderliggende problemen bestaat geen schade moet gebeuren.

Oral Turinabol Kuur:

Standard mannelijke Oral Turinabol kuur doses zullen normaliter in de 15-40mg per dag bereik. Dit is natuurlijk een groot verschil in de totale dosering, maar slechts 15-20mg per dag kan een aantal leuke effecten. Dit kan belangrijke synergie zorgen tussen de andere anabole steroïden worden evenals herstel te bevorderen en uithoudingsvermogen gebruikt. Voor een echte anabole voordeel, zullen de meeste mensen Oral Turinabol doses in de 40 mg per dag assortiment te vinden veel gunstiger te zijn. Het totale behoort normaal in het bereik van 6-8 weken en mag niet overtreffen 8 weken voor reden om de lever stam minimaliseren. Het wordt ook geadviseerd dat er geen andere C17-aa steroïden gebruikt worden voor ten minste 6-8 weken na het stopzetten van Oral Turinabol. Men vindt er ook Oral Turinabol stapels goed met enige en alle anabole steroïden, maar dient niet te worden gebruikt in combinatie met een andere C17-aa steroïde.

Standard vrouwelijke Oral Turinabol doses zullen normaal vallen in het 2.5-5mg per dag bereik. Virilization zeer onwaarschijnlijk bij dergelijke doses, maar is bijna zeker bij doses die 5 mg per dag overtreffen. Houd in gedachten te wijten aan individuele gevoeligheid kunnen sommige vrouwen virilization symptomen zelfs in het 2.5-5mg bereik. Als dit het geval is gebruik moet onmiddellijk worden gestaakt. Het totale gebruik moet in de 4-6 week bereik worden gehouden. Dit moet een veilige dosis die minimale virilization kans presenteert zijn. Andere steroïden die kunnen in vrouwelijke plannen kunnen Anavar of Primobolan Depot maar Anavar niet gebruiken tegelijk als Oral Turinabol omvatten vanwege de vergelijkbare C17-aa natuur.

De beschikbaarheid van Oral Turinabol:

Het aanbod van Oral Turinabol is niet erg groot. Dit kan soms een moeilijke anabole steroïden te vinden. Er is geen farmaceutisch bedrijf ter wereld dat het niet langer produceert, betekent menselijke geneeskunde of rang Chlorodehydromethyltestosterone bestaat niet. Echter, een aantal ondergrondse laboratoria produceert op dit moment de verbinding over de hele wereld. Het moet een redelijk betaalbaar anabole steroïde, maar verre van wat we goedkope zou overwegen in vergelijking met sommige andere, meer populaire steroïden.

Als zwarte markt ondergrondse Oral Turinabol is alles wat beschikbaar is, is het zeer moeilijk om de algehele kwaliteit van de verbinding te bepalen. Zoals met veel ondergrondse orale steroïden, verkeerde labeling is een potentieel probleem. In dit geval zal verkeerde labeling normaal een laag gedoseerde tabblad Dianabol bestempeld als wat steroïde het lab wil laten doorgaan zijn. Dit komt door ruwe Dianabol poeder zeer goedkoop. U ontvangt nog steeds een anabole voordeel, maar niet de voordelen die u zochten. Dit kan grote schade aan vrouwelijke klanten Dianabol een veel groter risico virilization zal uitvoeren.

Waarschuwing:

U kunt Oral Turinabol online gemakkelijk kopen; in feite is dit de enige manier best in staat om te kopen. U zult zelden sportschool leveranciers die de verbinding dragen. Het zal bijna altijd alleen gevonden worden via grote internet gevestigde leveranciers. Hoewel het niet een zeer gemeenschappelijke anabole steroïden, met een beetje graven moet je in staat om Oral Turinabol online kopen met relatief gemak. Helaas, deze wordt geleverd met een aantal waarschuwingen. Zoals besproken, is er altijd nog het verwisseling van labels. Er is ook het risico van het kopen van een onder gedoseerde product of een complete vervalsing steroïde. Als u niet met uw leverancier onderzoek in kwestie, is er ook een risico dat rechtstreeks opgelicht uit uw geld.

Er zijn veel risico’s wanneer u Oral Turinabol online kopen, maar de grootste van alle omringt legaliteit. In de Verenigde Staten, zijn anabole steroïden geclassificeerd als Schedule III gereguleerde stoffen door middel van de steroïde Control Act van 1990. Om legaal kopen of bezitten een anabole steroïde in de VS moet u een recept dat is gebaseerd op de medische noodzaak te hebben. Deze medische noodzaak moet ook geacht worden gerechtvaardigd door de Amerikaanse overheid, niet uw arts. Als Oral Turinabol niet door de Amerikaanse FDA wordt goedgekeurd, ondanks het feit dat een hoger veiligheidsniveau rating dan veel anabole steroïden, juridische aankoop en het bezit van deze steroïden in de Verenigde Staten onmogelijk is. Zij die de wet overtreden zijn onderworpen aan zware boetes en gevangenis tijd.

Er zijn verschillende landen die op dezelfde streng naar de VS als het gaat om anabole steroïden. Echter, er zijn velen die veel milder zijn. Het is noodzakelijk de wet als het gaat om waar je woont voordat je Oral Turinabol of anabole steroïden te kopen begrijpen. Ongeacht het land in kwestie, is het ook belangrijk om te onthouden dat, hoewel veel landen zijn zeer mild, veel frons zwaar op online aankopen.

Vanwege de vaak strikte aard van de anabole steroïde wetten, als u op zoek bent naar een hoge kwaliteit anabolen u aangemoedigd om de sponsors hier bezoeken op Steroid.com. De sponsors hier bij Steroid.com kunnen u voorzien van hoge kwaliteit anabolen tegen een redelijk tarief, en nog belangrijker, zonder juridische risico’s. U hoeft niet een recept nodig om een ​​aankoop te doen en zal niet in strijd met de wet.

Oral Turinabol Reviews:

Oral Turinabol is een zeer krachtige anabool maar het draagt ​​zeker een hoog voordelen. Als we rekening houden met de steroïde de veiligheid schattend dit verhoogt de gunstige aard des te meer. Voor degenen die zijn over het algemeen gevoelig zijn voor anabole steroïden gerelateerde bijwerkingen, zolang ze in de inspanning om cholesterol te beheersen en te voorkomen dat extra lever stress die zij moeten in staat zijn om probleemloos te vullen. Voor de mannelijke atleet, betekent dit aannemen dat hij is ook aan te vullen met exogeen testosteron.

Voor de vrouwelijke atleet, kan dit een geweldige steroïde, maar het is niet onze favoriet voor vrouwelijke gebruik. Ondanks een lage androgenicity en algehele lage virilization reizigers, wordt het risico van virilization hoger dan veel andere keuzes. De meeste vrouwen vinden steken met Anavar, Primobolan of Primobolan Depot en Winstrol om hun beste keuzes. Zelfs lage doses Equipoise kan gunstig zijn voor sommige vrouwen.

Ongeacht uw geslacht, man of vrouw altijd betreden met de nodige voorzichtigheid bij de aankoop van deze steroïde. Er is niet veel van hoge kwaliteit Oral Turinabol op de markt en natuurlijk is er altijd de juridische kwesties die mogelijk een dergelijke aankoop omringen. Zorg ervoor dat u het merk en leverancier grondig onderzoek alvorens een aankoop. En wat nog belangrijker is, begrijp altijd de wet helemaal als het gaat om u en waar je woont.

Oral Turinabol Profiel:

[4-chloro-17b-hydroxy-17a-methyl-androst-1,4-dieen-3-on]
Moleculair gewicht: 334.8854
Formule: C20H27O2CL
Fabrikant: Oorspronkelijk Jenapharma
Effectieve dosis (Heren): 15-40mgs / dag
Effectieve dosis (vrouwen): 2.5-5mgmgs / dag
Active Life: 16 uur
Detectie Tijd: 6 weken
Anabole / androgene ratio:> 100> 0
Google Translate voor bedrijven:Translator ToolkitWebsite TranslatorGlobal Market Finder
Rechtstreekse vertaling uitschakelenOver Google TranslateMobielCommunityPrivacy en voorwaardenHelpFeedback verzen