Winstrol (Stanozolol) Stromba Kopen & Kuur Informatie

Winstrol (Stanozolol) Stromba Kopen & Kuur Informatie

Winstrol ook wel bekend onder de naam stanozolol en Stromba en vaak afgekort tot “Winny”, is een veterinair anabole steroïden vaak gebruikt bij honden om hen te helpen gewicht te krijgen, verhogen hun kracht en hun eetlust te verbeteren. Stanozolol voor honden is zeer effectief, zodat atleten vaak gebruiken om dezelfde redenen. Winstrol steroïden zijn ongelooflijk populair in de bodybuilding wereld, vooral omdat zij uitstekende resultaten – zowel in termen van winsten en vet verlies – met slechts een beperkte bijwerkingen.

Wat is Winstrol?

U kunt kopen orale Winstrol tabs of een injecteerbaar serum, en beide hebben hun plaats in bulk en snijden cycli. Deskundigen het erover eens dat de chemische samenstelling is hetzelfde, maar stanozolol orale doorzet dan andere orale steroïden aangezien geen van de potentie verloren gaat in de vorm van tabletten. Veel van zijn populariteit komt door zijn veelzijdigheid; zowel mannen als vrouwen kunnen het gebruiken tijdens het zagen cycli met een ongelooflijke werkzaamheid.
nl.300x250v1_53bbb57aa9206
Winstrol te koop is ongelooflijk anabool, maar slechts licht androgene, dat een steroïde dat significante resultaten biedt zonder veel van de bijwerkingen in verband met zijn meer androgene neven biedt. Bijvoorbeeld, terwijl veel steroïden converteren naar oestrogeen in de bloedstroom, Winstrol niet. Bovendien, omdat dit product verlaagt geslachtshormoon bindend globuline (SHBG) in het lichaam of de eiwitten waaraan testosteron bevestigd, dat de hoeveelheid vrij testosteron in het lichaam verhoogt. Hoe meer vrije testosteron in het lichaam, hoe meer energie en de kracht die je zal hebben. Vrije testosteron is ook nodig in de eiwitsynthese, die helpt bij het bouwen en onderhouden van spiermassa.

De enige overweging is hier leverschade, die orale afgifte kan versterken. Dit komt door de toevoeging van een verbinding bekend als c17 methyl om de pillen, waardoor de orale vorm overleven haar reis door de lever. Deze toevoeging verhoogt het risico op leverbeschadiging, zodat de ingrediënten toegevoegd aan biologische oorzaken verbeteren verbeterde hepatotoxiciteit. Als u een ander type medicatie of steroïde dat een significant effect heeft op je lever, met inbegrip van over-the-counter medicatie zoals paracetamol nemen, moet je niet gebruiken stanozolol Winstrol. Wat meer is, moet je niet consumeren alcoholische dranken, zelfs met mate, tijdens de cycli. Hoewel Winstrol de activiteit van anabole steroïden voor bulk kan verbeteren, moet u deze te reserveren voor wanneer het het meest waardevol voor u als gevolg van de hepatotoxiciteit – tijdens een snij-cyclus.

Winstrol Kuur Doseringen

Zoals met veel producten, zal uw dosis Winstrol variëren op basis van uw unieke tolerantie en uw verwachte Winstrol voordelen. Vanwege de zeer anabole en slechts licht androgene eigenschappen, de meeste bodybuilders kiest het voor het snijden plaats bulking – op één uitzondering na. Winstrol is vaak een vulmiddel voor vrouwen, zelfs bij relatief lage doses, omdat vrouwen zijn zo gevoelig voor de steroïde. Ze gebruiken vaak kort “uitbarstingen ‘van Winstrol om spiermassa toe te voegen.

Gemiddeld mannelijke bodybuilders Winstrol 50 pillen voor de eerste zes weken, vervolgens de dosis twee Winstrol 50mg pillen (100 mg) per dag, verdeeld in twee dagelijkse doses ongeveer twee weken voor een toon. Dit geeft hen de geripte, afgezwakt look die ze willen zonder de zware bijwerkingen die een grotere dosis kan veroorzaken. Aan de andere kant kunnen atleten die willen hun kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren zo weinig als 25 mg per dag gedurende een korte tijd om hun anabole steroïden van keuze te versterken of breken plateaus in winsten. Daarbij voorziet een synergistisch effect en kunnen zij minder anabole steroïden met dezelfde voordelen.

In termen van Winstrol, vrouwen zijn in het voordeel. Het vrouwelijk lichaam niet tolereren veel anabole steroïden goed ook, want ze zijn alle derivaten van testosteron, die de neiging hebben om virilization na verloop van tijd, of de onomkeerbare ontwikkeling van mannelijke kenmerken veroorzaken. Winstrol is veel veiliger dan de meeste, en vrouwen kunnen het te gebruiken met de nodige voorzichtigheid voor een uitstekende verbetering van de prestaties. Vrouwen moeten orale Winstrol 10mg te nemen, en hoewel dit is een veel lagere dosis dan hun mannelijke collega’s te nemen, het biedt voldoende resultaten met minimale risico’s. Niets van deze informatie moet waardevolle adviezen vervangen van uw arts of zorgteam.

Stanozolol Bijwerkingen

De waarschijnlijkheid en de ernst van Stanozolol bijwerkingen varieert op basis van je lichaam, je hoeveelheid dosis, en de lengte van je cyclus. Enkele mildere bijwerkingen van Winstrol omvatten:

 • Problemen met in slaap vallen of in slaap blijven
  hoofdpijn
 • Veranderingen in libido; sommige mensen ervaren een hoger libido, terwijl anderen een afname van de libido ervaren
 • Vette huid en acne, vooral bij mensen die al gevoelig voor puistjes
 • Winstrol niet aromatiseert, waarvan het heel populair maakt onder mannen die bijzonder gevoelig zijn voor de effecten van oestrogeen conversie. De meest zorgwekkende neveneffect van de Winstrol steroïde lever toxiciteit. Hoewel er geen manier is om enig effect hebben op de lever tijdens het gebruik te voorkomen, kunt u de schade door het beperken van uw dosis en cyclus lengte te beperken. Wat meer is, vermijd alle chemische stoffen die schade aan de lever tijdens kan verbeteren en een paar weken na je cyclus. Tot slot, zorg ervoor dat je lichaam voldoende tijd om te herstellen tussen de cycli te geven.

Vrouwen die deelnemen aan Winstrol bodybuilding moet oppassen voor de volgende bijwerkingen:

 • Veranderingen in hun stem – heesheid en / of verdiepen
 • Haaruitval, vergelijkbaar met mannelijke kaalheid
 • Gezicht haargroei
 • clitorale uitbreiding
 • onregelmatige menstruatie
 • Wanneer één van deze bijwerkingen voorkomen, moeten vrouwen hun gebruik van Winstrol onmiddellijk te staken. Deze bijwerkingen kunnen blijvend zijn.

Winstrol Kuuropties

Een van de beste dingen over Winstrol is dat het vaak werkt het best in een stapel, maar er zijn een paar regels te volgen voor de zekerheid. Ten eerste moet je nooit gebruik van Winstrol naast een andere anabole steroïde dat een groot potentieel voor schade aan de lever heeft. Als voorbeeld, moet je niet Winstrol gebruiken Dianabol, omdat dit sterk verergert het risico. De absolute beste stacks voor het snijden onder Masteron en trenbolon, hoewel anderen zeker bestaan. Houd in gedachten dat je altijd de dosering van uw Stanozolol cyclus componenten moeten verminderen wanneer ze stapelen.

Vervolgens, hoewel de meeste mannen geen anti-oestrogeen verbinding zoals Arimidex vereisen bij gebruik als alleen Winstrol cyclus, is het van belang de andere verbindingen in de stapel te overwegen. Bijvoorbeeld, als u ervoor kiest om het te koppelen met Trenbolone, zult u ongetwijfeld nodig hebt om een ​​aromataseremmer voor de opbouw van oestrogeen te voorkomen en de bijbehorende bijwerkingen afweren benutten.

Tot slot, hoewel Winstrol is algemeen bekend als een diureticum en helpt af te weren water gewichtstoename en hypertensie op zijn eigen, kan het niet genoeg zijn wanneer gestapeld met andere verbindingen. Om deze reden, moet u een anti-hypertensieve supplement toe te voegen aan uw Winstrol stapels tot hoge bloeddruk en andere potentiële cardiale problemen te voorkomen. Let altijd goed naar je lichaam en bewaken van uw bloeddruk regelmatig.

Er zijn veel verschillende Winstrol kuur opties die er zijn, maar het maakt niet uit welke je kiest, moet u altijd volgen een zeer strikte vuistregel. Als gevolg van de lever toxiciteit Winstrol’s, moet u het gebruik ervan te beperken tot acht weken cycli en neem minstens een acht weken durende pauze tussen cycli. Wat meer is, bedenk dan dat terwijl Winstrol maakt een fantastische cutting-agent en biedt een enorme performance boost tijdens je bulk cycli, is het niet bulk alleen te verstrekken.

Winstrol heeft een zeer korte halfwaardetijd, zodat u dit in gedachten moet houden bij het plannen van je cyclus. Als je het alleen zal gebruiken voor het snijden, zorg ervoor om plannen te maken voor aromataseremmers in het geval je begint te symptomen van teveel oestrogeen vertonen in uw bloed. Sommige bodybuilders gebruiken Winstrol dagelijks in hun cycli; anderen gebruiken eenmaal per dag. Sommige mannen nemen zo veel als 100 mg per dag, maar in dit geval moet je de cyclus lengte hooguit beperken tot twee weken. Anders leverschade een reëel gevaar.

Bijvoorbeeld, een Anavar Winstrol cyclus biedt fenomenale resultaten, en bodybuilders kunnen minder van beide verbindingen te nemen om ze te verwezenlijken. 50 mg Anavar en 50 mg Winstrol per dag in de loop van acht weken kan spier hardheid en definitie te bieden in tegenstelling tot elke andere combinatie die er zijn, ook al is de dosis voor elke verbinding zijn ver onder de maxima.

Nakuren Op Stromba

Stromba is een krachtige verbinding die verbazingwekkende resultaten oplevert, maar het onderdrukt ook het vermogen van je lichaam om testosteron te produceren op zijn eigen. Vanwege dit, het beëindigen van je cyclus zou schadelijk zijn voor je lichaam. Het is belangrijk om uw lichaam helpen beginnen met de productie van testosteron op natuurlijke wijze weer. De beste manier om dit te doen is met een product met de naam selectieve oestrogeenreceptor-modulator of SERM, zoals Clomid of Nolvadex. Veel bodybuilders zal ook hCG gebruiken na bijzonder lange Winstrol cycli of wanneer ze Winstrol combineren met andere krachtige steroïden. U hoeft alleen maar PCT van elke vorm als u van plan bent om af te blijven van alle steroïden en supplementen voor ten minste 12 weken.

Omdat Winstrol heeft een halfwaardetijd van ongeveer acht uur, deze korte-estered steroïden verlaat je lichaam heel snel na de laatste dosis. U moet uw PCT beginnen drie dagen na uw laatste Winstrol injectie of pil. Als je hCG zult gebruiken, gaan gebruiken 500iu om 1000iu per dag drie dagen na uw laatste dosis Winstrol, en blijven om het te nemen voor 10 dagen. Dan, stop dan met het hCG en op te nemen Clomid bij 150 mg of Nolvadex bij 40 mg per dag voor nog eens vier tot zes weken, maar snijd de dosering in de helft om de 14 dagen. U kunt het hCG overslaan als je niet gebruiken, en onmiddellijk naar de Clomid of Nolvadex drie dagen na je cyclus.